+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

LabVIEW Expert Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.500 - € 4.200 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van aangepaste machines als LabVIEW Engineer, waar je een cruciale rol speelt in het ontwikkelen van unieke, complexe, en hoog mechatronische machines. Je wordt onderdeel van een dynamisch projectteam en bent verantwoordelijk voor alles van machinebesturing tot userinterface. Je krijgt de kans om je creaties te testen en te optimaliseren op de echte machines, waardoor je direct ziet hoe jouw werk tot leven komt. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Als enthousiaste professional krijg jij hier de gelegenheid om jouw deskundigheid toe te passen in het ontwikkelen van aangepaste machines. Je speelt een essentiële rol bij het integreren van zowel mechanische als elektronische elementen en wordt een sleutelfiguur bij het tot stand brengen van innovatieve oplossingen in de machine-industrie.


Wat ga je doen?

Als LabVIEW Engineer ga je aan de slag in een projectteam en ben je medeverantwoordelijk voor het opleveren van ‘custom build’-machines. Deze machines zijn uniek, complex en vooral hoog mechatronisch. Jij zorgt ervoor de dat de machine besturing werkt zoals je vooraf hebt bedacht en werkt aan de userinterface tot en met de datalogging. Je bent bekend met mechatronica en weet welke gevolgen jouw keuzes kunnen hebben wanneer je aan het programmeren bent. Je bent communicatief vaardig en zoekt de samenwerking met je project team proactief op. In deze rol mag je zelf testen of je programmering werkt zoals het zou moeten werken op de machines die in het bedrijf worden bedacht, gemaakt en geoptimaliseerd.


Jouw werkzaamheden
  • Het creëren en programmeren van de hogerliggende machine besturingen;
  • Schrijven en/of aanpassen van de bijbehorende manuals;
  • Documentatie en technische specificaties;
  • Overleg met de collega’s van diverse disciplines (mechanisch, elektrotechnisch, etc.).


Gevraagd

  • Een afgeronde hbo-/wo-opleiding;
  • Aantoonbare LabVIEW-ervaring of interesse om dit op te pakken;
  • Interesse in de hightech-industrie en/of in de Mechatronica.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie levert al sinds de vorige eeuw toegewijde systemen, niet alleen in Europa maar zelfs wereldwijd. Naast complete turn-key oplossingen leveren zij ook integratietrajecten op bestaande productielijnen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in