+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider SMD sjablonen (direct contract) Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CityTalents

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
CityTalents

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze technische rol werk je met lasers en tekenpakketten, niet met frezen. Je gaat aan de slag met printplaten en fijne elektronica. Het is een kans om in de hightech wereld te stappen. Je krijgt veel vrijheid en er zijn goede kansen om te groeien. Het werk is bij een belangrijke speler in de markt, maar je blijft als persoon waardevol. Als je van techniek houdt en oog hebt voor details, is dit misschien de perfecte baan voor jou. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Hi werkzoekende binnen de techniek, we hebben een rol beschikbaar ‘OUT of the box’ en rechtstreeks op contract. Zeker interessant voor iemand met programmeer of teken ervaring op CNC machines maar deze rol heeft verder NIETS met frezen te maken (wel met lasers en tekenpakketten).

Vind jij het mooi om met klanten bezig te zijn en heb je affiniteit met printplaten en fijne elektronica? Dan is dit interessant voor je. Je krijgt de vrijheid die je verdiend en waar jij bewezen hebt mee om te kunnen gaan. We bieden een goed salaris en veel ontwikkelingsmogelijkheden.

Sluit je aan bij de boeiende wereld van hightech bij een organisatie die groot genoeg is om alle disciplines in huis te hebben en alle topspelers in de markt te mogen bedienen maar waar je nog echt als persoon belangrijk bent! Heb je een diepgaande passie voor techniek en een scherp oog voor detail? Dan zou jij wel eens onze perfecte match kunnen zijn!

Je komt rechtstreeks op contract bij onze opdrachtgever te werken; dé marktleider in Surface Mount Technologie in de Benelux!

Gevraagd

We zoeken een gedreven individu voor de rol van Werkvoorbereider SMD sjablonen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en produceren van op maat gemaakte sjablonen voor klanten. Je zet klantgegevens om naar programma's voor de geavanceerde lasersnijmachine en zorgt voor een geoptimaliseerd zeefdruk- en soldeerproces.

Wat wij zoeken:

• Een enthousiaste teamspeler met een MBO werk- en denkniveau.
• Ervaring of affiniteit met technische tekenprogramma's.
• Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels.
• Bij voorkeur ervaring met surface mounted technology.

Aanbod

Als jij jezelf herkent in de eigenschappen klantgericht, analytisch, accuraat, proactief en zelfstandig, dan ben jij de persoon die we zoeken!

Bij deze organisatie bieden we niet alleen een uitdagende en dynamische werkomgeving, maar investeren we ook in jouw groei en ontwikkeling. Je wordt volledig opgeleid in het gebruik van de software, het zeefdrukproces en de specifieke behoeften van onze klanten.

Klinkt dit als jouw ideale volgende stap? Neem dan snel contact op!

Groeten CityTalents!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in