+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Emmen.

ANIOS verzekeringsgeneeskunde Emmen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 7.014 p/m

Vacatureomschrijving

Biedt jouw agenda ruimte voor een jaar werkervaring als parttime basisarts in de verzekeringsgeneeskunde? Grijp dan nu deze kans, ook wanneer je tijdelijk beschikbaar bent vanwege bijvoorbeeld een aanstaande vervolgopleiding of een verre reis!


Jouw nieuwe baan

Als ANIOS verzekeringsgeneeskunde heb jij een boeiende en gevarieerde rol waarin je dagelijks te maken hebt met diverse medische casuïstiek. Je bent verantwoordelijk voor het beoordelen van de gezondheidssituatie van cliënten in relatie tot arbeidsparticipatie en sociale voorzieningen. Dit omvat onder andere:

  • het uitvoeren van medische onderzoeken;

  • het opstellen van rapportages en adviezen;

  • het bijdragen aan het proces van arbeidsongeschiktheidsbeoordeling.

Je werkt vanuit een professionele en multidisciplinaire benadering, waarbij je samenwerkt met collega-artsen, arbeidsdeskundigen, re-integratiebegeleiders en sociaal-medisch verpleegkundigen. Door jouw kritische en analytische blik weet je de juiste afwegingen te maken, waarbij je zowel de medische als sociale aspecten van de cliënt in beschouwing neemt.

Daarnaast biedt deze functie jou de kans om je te verdiepen in de complexe wereld van de verzekeringsgeneeskunde. Je krijgt de mogelijkheid om jouw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien binnen dit vakgebied.


Jouw nieuwe werkplek

Op locatie in de regio Emmen werk jij bij de grootste opleider én werkgever van artsen in Nederland. Deze gerenommeerde organisatie richt zich op het beoordelen van de gezondheidssituatie van mensen in relatie tot werk en sociale voorzieningen. Het kantoor bevindt zich op een centrale locatie, goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Bovendien bevindt het kantoor zich in de nabijheid van diverse voorzieningen, waaronder winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden.

Je werkt als basisarts verzekeringsgeneeskunde in een dynamische en multidisciplinaire omgeving, waarin je samenwerkt met een team van ervaren professionals. Naast collega-artsen bestaat het team uit arbeidsdeskundigen, re-integratiebegeleiders en sociaal-medisch verpleegkundigen. Samen streven jullie naar het leveren van hoogwaardige zorg en het bieden van passende ondersteuning aan cliënten.

Ga je hier aan de slag dan kies je voor:

  • een goede werk / privé balans met zelfs de mogelijkheid tot thuiswerken;

  • een grote diversiteit aan problematiek;

  • samenwerken met collega-artsen, arbeidsdeskundigen, re-integratiebegeleiders en, sociaal-medisch verpleegkundigen;

  • doorgroeimogelijkheden met taakdelegatie en een eigen team met onder meer verpleegkundigen en een medisch secretaresse;

  • het vergroten van jouw kennis van ziektebeelden en juridische kaders.

Wat breng je mee?
  • Jij bent een BIG-geregistreerde ANIOS met interesse in de regelgeving sociale zekerheid.

  • Anderen omschrijven jou als respectvol en integer.

  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden gecombineerd met overtuigingskracht.

Je hebt begrip voor de situatie van patiënten en zorgt ervoor dat ze zich gehoord voelen. Wanneer patiënten je spreekkamer verlaten, begrijpen ze de reden achter je beslissing.


Arbeidsvoorwaarden

Jij start met een salaris tot maximaal 7.014 euro bruto per maand (exclusief reiskosten) op basis van 38 uur per week. Arbeidsvoorwaardelijk is het bij deze werkgever uitstekend geregeld. Je werkt minimaal 32 uur in de week, wil je meer werken dan is dat zeker bespreekbaar.

Wist jij dat jij ook een Medical Traineeship kan volgen bij deze organisatie? Het traject begint met een uitgebreid intakegesprek waarin we jouw behoeften en voorkeuren in kaart brengen. Samen met jou bepalen we de vorm van jouw traject. We zijn er om te luisteren naar wat jij écht wilt!

Ben jij tijdelijk beschikbaar dan levert deze baan jou een uitstekende werkervaring op. Mocht het goed bevallen en zit je hier helemaal op je plek, dan ben je van harte welkom om langer te blijven.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in