+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Emst.

E-mailmarketeer (24 – 40 uur) Emst

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

International Wellness Resorts

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van e-mail en wil je werken met een team dat van aanpakken weet? Bij ons, een toonaangevende organisatie in wellness, ga je aan de slag met het verbeteren van onze e-mail marketing. Je krijgt de kans om veel te leren en je eigen ideeën in te brengen. We zijn een dynamisch bedrijf met een ambitieuze cultuur. Ook leuk: je maakt deel uit van een team dat samenwerkt en elkaar helpt. Plus, als extraatje, kun je genieten van een dagje wellness! Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

De functie

Die e-mail die je net opende, waarom ontving je die? Heb je pas wat in een webshop gekocht? Heb je je ingeschreven voor een mailing? Was het onderwerp interessant? Als deze vragen je wakker houden, dan ben jij onze nieuwe e-mail marketeer! E-mail marketing is voor ons nog steeds één van de meest effectieve manieren om onze doelgroepen te bereiken. Dat willen we bij IWR graag zo houden, daarom ga jij ervoor zorgen dat onze databases blijven groeien en de resultaten verbeteren!

Waar ga je werken?

International Wellness Resorts (IWR) is opgericht in 2011 en bestaat uit een aantal goed lopende wellnessresorts. De organisatie telt normaal ruim 1200 medewerkers en met meer dan 1,5 miljoen gasten per jaar zijn we in een kort tijdsbestek een toonaangevende organisatie en marktleider in de wellness branche geworden. Deze actieve en ondernemende aanpak is kenmerkend voor onze organisatie en bedrijfscultuur. Tot IWR behoren de volgende wellnessresorts: Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, Elysium, SpaWell, SpaPuur, SpaSense, Thermen Holiday, Spa Weesp, Thermen Barendrecht, Hezemeer (BE), Gut Sternholz (D) en Bali Therme (D).

Het hoofdkantoor van IWR is gevestigd in Emst (Gelderland). Vanuit het hoofdkantoor wordt de gehele organisatie aangestuurd en ondersteund. De bedrijfscultuur is, naast actief en ondernemend, ook ambitieus, doelgericht en dynamisch. Jij wordt onderdeel van een enthousiast team met (online) marketeers en content specialisten. Door de veelzijdige werkzaamheden krijg je veel vrijheid om je kennis snel uit te breiden.

Dit is wat je gaat doen:

Bij IWR ben je als e-mail marketeer verantwoordelijk voor álles met betrekking tot e-mail voor al onze merken. Je zet leadgeneratie campagnes op, je ontwikkelt, monitort en optimaliseert geautomatiseerde e-mail campagnes. Je creëert én verzendt wekelijks nieuwsbrieven, test, analyseert en rapporteert de resultaten aan jouw manager. En dit alles doe je in een gedreven team van allround medewerkers. We helpen elkaar áltijd, daarom kan het dus voorkomen dat je ook een bijdrage levert aan het creëren van content op één van onze websites. Hiervoor vragen we geen ervaring, enkel de juiste instelling!

Past dit bij jou?

– Een beetje tijdsdruk schrikt jou niet af;

– ‘Nuchter’ is één van jouw karaktereigenschappen;

– Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;

– Je houdt van aanpakken en vindt structuur als er (lichte) chaos is;

– Je bent een taalverbeteraar: je irriteert je aan een ‘d’ of ‘t’ die verkeerd staat;

– Je creëert snel relevante content met slechts een paar aanknopingspunten;

– Je houdt goed overzicht en biedt structuur in jouw eigen planning;

– Je kan goed tegen plotselinge veranderingen in een planning of strategie;

– Je bent best wel fan van een dagje wellness;

– Je vindt het leuk om resultaten te rapporteren, analyseren, A/B testen uit te voeren en hierop te anticiperen voor een optimaal resultaat;

– Je bent geïnteresseerd in e-mail marketing technieken, nieuwe innovaties en bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.


[sc name="beloning-kantoor-vb"][/sc]
[sc name="solliciteer"][/sc]

Getagd als: Hoofdkantoor

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in