+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Werkstudent online marketing | SEO-SEA | 8-16 uur Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Recruit a Student

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 8 - 16 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 p/u

Vacatureomschrijving

Je kan je voorstellen dat online marketing ontzettend belangrijk is als online webshop zijnde. Jij gaat je bezig houden met het verbeteren van de SEO van de website. Je gaat bijvoorbeeld AB testen uitvoeren van verschillende teksten, het schrijven van goede SEO teksten en je zorgt ervoor dat deze op de juiste plek verschijnen op de website. Deze teksten dienen voornamelijk in het Nederlands geschreven te worden, echter kan het voorkomen dat je deze ook vertaald naar het Engels of wellicht Duits. Mocht je de Duitse taal niet volledig beheersen is dat geen probleem, er werkt namelijk ook een Duitse student die je hierbij goed kan helpen!

Naast het verbeteren van de online zichtbaarheid doormiddel van het schrijven van teksten, zal jij je bezig houden met SEA. Hierbij zoek je uit welke zoekwoorden het beste werken, stel je campagnes in en bekijk en analyseer je de resultaten. Ligt dit jou goed en ben je helemaal in je element? Heel fijn! Ze kunnen namelijk ook hulp gebruiken bij andere online marketing aspecten.



Gevraagd

  • Je volgt minimaal een relevante HBO opleiding
  • Je bent bekend met SEO/SEA en hebt hier al mee gewerkt in bijvoorbeeld een bijbaan of stage
  • Je bent zoveel schriftelijk als mondeling een ster in de Nederlandse taal en je weet je goed een weg te vinden in de Engelse taal
  • Spreek/schrijf je ook Duits? Super, hier gaat de voorkeur naar uit maar is geen harde eis!


Aanbod

We bieden jou een ontzettend leuke bijbaan waarin je veel leert over vakinhoudelijke kwesties. Daarnaast is het een flexibele functie waarbij je al jouw opgedane kennis in terug kan brengen. Deze baan is goed te combineren met een eventuele studie en er wordt een salaris geboden van €13,27 bruto per uur en je wordt per week uitbetaald. Hierbij spaar je ook nog eens vakantie-uren wat je kan laten uitbetalen wanneer jij dit wil en vakantiegeld, wat 1 keer per jaar wordt uitbetaald!


Meer informatie

Het is belangrijk dat je minimaal 8 uur in de week kan werken (je mag dit ook verdelen over twee dagen). Er wordt gewerkt tijdens de reguliere kantoortijden (maandag tot en met vrijdag tussen half 9 en 17u). Je werkt op hun locatie in Zwolle (Frankhuis, richting Stadshagen), je kan hier met het OV komen (20 minuten vanaf Zwolle centraal), maar ook parkeren indien gewenst. Lijkt het jou nou tof om voor dit té gekke bedrijf te werken, jouw kennis te verbreden én ervaring op te doen? Solliciteer dan snel door je CV te sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of een bericht te sturen/te bellen .

Toon meerToon minder


Bedrijfsomschrijving


Onze opdrachtgever is een bedrijf in Zwolle en zou houden zich bezig met de verkoop van diverse producten en artikelen. Zij zijn actief in de detailhandel in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Het is een relatief klein bedrijf waarbij een goede sfeer voorop staat. Alle medewerkers krijgen een hoop verantwoordelijkheid, of je nou student bent, eigenaar of fulltime werkt. Op dit moment is onze opdrachtgever opzoek naar een medewerker die zich gaat bezig houden met de online marketing van dit bedrijf.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in