+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.

Stagiair(e) Sales & Marketing Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Booking Experts

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacatureomschrijving

Booking Experts is de marktleider van softwareoplossingen voor vakantieparken in de BeNeLux en zijn inmiddels actief in 14 landen. We staan klaar om ons succes nog verder internationaal voort te zetten. Wij bieden een geavanceerd SAAS-platform, CMS-systeem en marketing tools waarmee vakantieparken hun (boekings)processen kunnen optimaliseren. Ons doel is om (individuele) vakantieparken te helpen groeien en succesvol te zijn in een steeds competitievere markt. Met ons platform kunnen vakantieparken hun operationele efficiëntie verbeteren, klantrelaties beheren en boekingen via de eigen website stimuleren. We begrijpen de unieke uitdagingen waarmee vakantieparken worden geconfronteerd en streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan hun specifieke behoeften.

Wat ga je doen? 🤔

Als Stagiair Marketing & Sales bij Booking Experts speel je een belangrijke rol in het ondersteunen van het marketing- en salesteam op verschillende gebieden. Je krijgt de unieke kans om je bezig te houden met het werven van websitebezoekers, het opvolgen en genereren van leads en het optimaliseren van ons CRM-systeem, specifiek gericht op de behoeften van vakantieparken. Je zult ook betrokken zijn bij het creëren, beheren en bijsturen van campagnes in Google Ads en social media ads om de naamsbekendheid van onze softwareoplossingen te vergroten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om datagedreven leadgeneratiecampagnes op te zetten en te optimaliseren, waarbij je gebruikmaakt van analytics en inzichten om effectieve strategieën te ontwikkelen. Binnen deze functie staat eigen input en creativiteit centraal, zodat je waardevolle bijdragen kunt leveren aan ons team.

Waar je focus op zal liggen? 🧐

  • Demand generation leadgeneratie: Je werkt actief aan het genereren van leads om de vraag naar onze softwareoplossingen voor vakantieparken te vergroten. Dit omvat het identificeren van potentiële klanten, het opvolgen van marketinguitingen en het stimuleren van interesse in onze producten en diensten.
  • Opvolgen van leads: Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van leads, het verzamelen van relevante informatie en het onderhouden van contact met potentiële klanten. Je bouwt relaties op, beantwoordt vragen en zorgt ervoor dat leads worden omgezet in concrete zakelijke kansen.
  • Optimaliseren van ons CRM: Je helpt mee met verbeteren van de functionaliteit, het stroomlijnen van processen en het vergroten van de efficiëntie binnen ons klantrelatiebeheersysteem.

Of er ook mogelijkheden zijn voor een stageopdracht? Ja, zeker! In overleg formuleren we een leuke en leerzame stage opdracht die je bij Booking Experts kunt uitvoeren.

Wat wij jou bieden 🫵🏼

  • Een uitdagende stage waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en je vaardigheden kunt ontwikkelen.
  • Alle ruimte voor eigen inbreng, creativiteit en initiatief.
  • Begeleiding en ondersteuning van ervaren professionals.
  • Interne trainingen, e-learnings en cursussen.
  • Leuke werksfeer in een jong team van gedreven medewerkers.
  • Stagevergoeding, dagelijks verzorgde lunch en vers fruit.
  • Gezellige vrijdagmiddagborrel

Wie wij zoeken 👀

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student op HBO- of WO-niveau met een achtergrond in Commerciële Economie, International Business and Languages, Communicatie, Communication Science, Bedrijfskunde, Small Business, Sales & Account Management of een vergelijkbare opleiding. We verwelkomen studenten die graag werken in een dynamische en drukke omgeving, waar geen dag hetzelfde is. Je bent in staat om meerdere projecten tegelijkertijd aan te pakken en effectief om te gaan met verschillende taken. Je hebt een sterke interesse in sales en marketing en je bent gemotiveerd om te leren en jezelf te ontwikkelen binnen deze vakgebieden.

Jouw vaardigheden 🎓

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal.
  • Sociaal en communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Nieuwsgierig en initiatiefrijk, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen.
  • De wil om te leren en jezelf te ontwikkelen in een snel veranderende omgeving.

Eigenschappen die we waarderen 🛠️

  • Een proactieve en resultaatgerichte houding.
  • Creativiteit en het vermogen om innovatief te denken.
  • Sterk analytisch vermogen.
  • Teamspeler met goede samenwerkingsvaardigheden.
  • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid nemen.

Je afdeling en het team 👊🏼

Een afdeling vol recreatiekennis, oprechte interesse, koffie, visie, internationalisatie en betrokken specialisten: dat is ons Sales en Marketing Team. Iedere dag werkt ons Sales en Marketing Team aan het managen van ons Booking Experts netwerk en zorgen zij ervoor dat steeds meer partners zich aansluiten op ons platform.

Waarom solliciteren? 🙋🏼

Bij Booking Experts hebben we begrip voor de drukke schema's van jou als student, daarom bieden wij flexibele werkuren die in overleg kunnen worden vastgesteld. Zo kan jij jouw studie combineren met een uitdagende stage bij ons!

Wij bieden jou de mogelijkheid om je aan te sluiten bij één van onze diverse specialismen in het Sales en Marketingteam. Of je nu geïnteresseerd bent in leadgeneratie, online campagnes of een ander aspect, wij hebben een plek voor jou!

Bij Booking Experts streven wij naar een gezonde werkomgeving. Daarom vind je vers fruit bij ons op kantoor, stimuleren we om dagelijks een rondje te wandelen, zijn er sta-zit bureau's en verantwoorde lunchopties. Ook staat er altijd koffie, thee en frisdrank voor je klaar. Daarnaast moedigen wij het initiatief 'een rookvrije generatie' van harte aan. We stellen het dus op prijs dat onze medewerkers en stagiaires dan ook niet roken tijdens kantooruren.

We doen regelmatig leuke dingen, we lunchen samen in de pauze en hebben af en toe een borrel in de stad. Booking Experts organiseert bovendien regelmatig een bedrijfsuitje en je kunt aansluiten bij de vrijdagmiddagborrel!

Herken jij jezelf in deze vacature? Wacht dan niet langer en solliciteer direct!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in