+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ermelo.
Laad meer vacatures

Begeleider Complexe Psychiatrie Ermelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

GGz Centraal

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 28 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.451 - € 3.863 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Zo werk jij
Voor wie jij er bent? De cliënten van de afdeling Herstel Ondersteunende Zorg in Ermelo. Zij hebben een triple- of quattro diagnose en langer durende, intensieve zorg nodig. Onze zorg is gericht op het opbouwen van een band met de cliënt. Vanuit die relatie werk je in kleine stapjes aan het herstel: een dagstructuur, sociaal contact en een goed humeur. Zo zorg je voor een zo fijn mogelijk verblijf en een waardevolle invulling van het leven van de cliënten in de langdurige ggz. De focus ligt daarbij op eigen regie en zingeving. Ook is het werken aan een gezonde leefstijl een belangrijk onderdeel van de behandeling. En tenslotte gebruiken we vroegsignaleringsplannen om zo preventief en de-escalerend te werken.

Kortom, je bent er als begeleider door:
  • nauw contact te onderhouden en samen te werken met familie en/of vrienden van de cliënt, door de zorg regelmatig te bespreken.
  • ondersteuning te bieden in de dagstructuur van cliënten.
  • een bijdrage te leveren aan het behandel- en verpleegplan.
  • te werken volgens de ART-methodiek: actief herstel van de triade.
  • deel te nemen aan multidisciplinaire overleggen en samenwerkingsrelaties te bevorderen.
Aansluiten bij de cliënt
Door de complexe zorgvraag is het belangrijk dat je zo goed mogelijk aansluit bij de cliënten. Juist wanneer er sprake is van probleemgedrag en de uitdaging groter wordt. Op die momenten wil je er alles aan doen om dit te begrijpen en samen een oplossing te vinden voor het probleem.

We staan echt naast de ander. Daarmee stralen we onvoorwaardelijkheid uit en zijn we beschikbaar. We vinden het als team belangrijk om daarin verdraagzaam en authentiek te zijn. En kleine stapjes te zien als grote successen.

Waarom het een mooie afdeling is om als begeleider te werken
Zoals een collega het verwoordt: 'Ik vind mijn werk mooi, omdat het een dynamische afdeling is en een leuk jong team. De visie van de afdeling is voor mij bepalend, waarbij de regie echt bij de cliënt ligt. Er is een verscheidenheid aan cliënten en je biedt zowel groepsbegeleiding als individuele begeleiding. Het geeft mij echt voldoening als ik samen met het team angstige cliënten heb kunnen kalmeren of als we samen een noodsituatie hebben kunnen oplossen. Deze afwisseling maakt het werk voor mij aantrekkelijk.'

De afdelingen waar je komt werken
Je komt te werken in een team van verpleegkundigen, social workers en ggz-agogen. Samen werken jullie op 2 locaties voor volwassenen vanaf 21 jaar: Duynenhof en De Bunt. De Bunt is een open afdeling met 7 cliënten.

Op Duynenhof behandelen wij 14 cliënten op een gesloten afdeling. Voor hen is er dag en nacht begeleiding. Er zijn 8 zit-slaapkamers en 6 appartementen. En er is een huiskamer, activiteitenruimte en binnentuin.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven?
We werken in een betrokken en gemotiveerd team. Met een oog voor elkaar én erop gericht om de best mogelijke zorg te bieden. We helpen elkaar en geven de ruimte om fouten te maken. Zo leer je immers van en met elkaar. Wekelijks bieden we in het kader van professionaliteitsbevordering intervisie, moreel beraad, casuïstiekbespreking of situatietraining. Onder begeleiding van de regieverpleegkundige of senior begeleider.

Benieuwd geworden? Kom dan eens een kopje koffie drinken. We vertellen je dan graag meer over ons werk. Bekijk ook onze video. En zijn natuurlijk benieuwd naar jouw ideeën en ambities!


Gevraagd

Jouw kwaliteiten
Jij bent flexibel en kan snel schakelen, omdat de hectiek van de situatie daar soms om vraagt. Daarbij ben je ook ondernemend en initiatiefrijk, zodat jij ons team nog sterker maakt in wat we doen. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan:
  • een afgeronde hbo-opleiding Social Work (uitstroomprofiel Zorg), SPH of Toegepaste Psychologie.
  • werkervaring in de psychiatrie.


Aanbod

Wij zorgen voor jou
Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als begeleider bij GGz Centraal rekenen op:
  • een bruto maandsalaris tussen € 2.451,- en € 3.863,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur.
  • een contract voor 28-36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
  • onregelmatigheidstoeslag voor bepaalde tijden variërend van 22 procent doordeweeks tot 60 procent op de zon- en feestdagen (CAO GGZ).
  • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
  • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
  • de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Online door middel van ons platform voor e-learinings of door projecten op te pakken.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in