+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Etten-Leur.
Laad meer vacatures

Junior Teamleider Karton | 3-ploegen | Smurfit Kappa Elcorr Etten-Leur

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.700 - € 4.400 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

Wil jij medeverantwoordelijk zijn voor 30 collega´s, die jij helpt met veel enthousiasme en op een menselijke manier?

Ik snap dat je antwoord JA is! Mooi nieuws: als Junior Teamleider kan jij deze rol bemachtigen bij Smurfit Kappa Elcorr in Etten-Leur!

“Goedemorgen! Hoe gaat het?”, “Hoe loopt de dienst?” of “Waar heb je ondersteuning nodig?” zijn vragen die je in deze rol veel gaat stellen. De reden? Dat zit gewoon in jou! En dat komt dan weer zeer goed uit voor deze rol. Het woord ‘samen’ vat het reilen en zeilen goed samen in dit mooie bedrijf.

Zoals gezegd ben je als Junior Teamleider complementair/aanvullend aan de Teamleider en samen zorgen jullie ervoor dat jullie ploeg (dat werkt in een 3-ploegendienst) met veel eigen verantwoordelijkheid de klus klaren. Verantwoordelijk ben je voor de afdeling Verwerking en direct verantwoordelijk voor de PTW (Productie Technische Werkvoorbereiding). Bij afwezigheid van de Teamleider ben jij de aangewezen persoon om dat takenpakket erbij te nemen. Die bestaat o.a. uit de borging van 6S door voorlichting te geven, begeleiding te bieden en om te controleren. Kortom ben je de leidinggevende die de verantwoordelijkheid ten alle tijden neemt en daarmee handelt.

Verder zit er dit in de doos:

  • Je begeleidt nieuwe collega's en houdt de ontwikkeling van je collega's in de gaten. Ook heb je de drang om een ieder die wil te helpen met zijn of haar ontwikkeling. Je bent verantwoordelijk voor het volledige taakgebied en ontwikkeling van medewerkers;
  • Veiligheid is natuurlijk het allerbelangrijkste. Daarom geef je toolbox-meetings en voer je verbeteringen door gericht op veiligheid;
  • Heel kort achter de veiligheid zit vanzelfsprekend de kwaliteit. Daarom ben je bezig met het coördineren van verbetervoorstellen, kwalitatieve inzetbaarheid van palletiseren en interne logistiek. Daarnaast dring je met je collega's de klachten terug in het logistieke proces.

Ook controleer je voorraden en sorteerpartijen, administreer en onderzoek je afwijkingen en probeer je het aantal blokkades te verminderen. Daarnaast bestel je niet alleen een drankje in de kroeg of nieuwe schoenen, maar bestel je voor Smurfit Kappa Elcorr ook voorraad en ondersteunende producten. Rapporteren doe je aan de Productieleider en daarnaast schakel je veel met de Continuous Improvement Engineers. Afwisseling biedt deze baan dus zeker, met een grote maat van verantwoordelijkheid. Is deze doos, de doos die jouw perfect past? Reageren! 



Gevraagd

Zoals jezelf ook verwacht heb je voor deze functie een aantal competenties nodig. Zo moet je technisch en ruimtelijk inzicht hebben en heb je MBO 4/4+ denkniveau. Daarnaast ben je natuurlijk sociaal, communicatief vaardig en heb je van nature de drang om het goede voorbeeld te geven. Verder zit dit in jouw doos:

  • Bereidt om in jezelf, in andere en het proces te investeren, met een kritisch- en nieuwsgierige blik;
  • Je toont ondernemerschap en neemt de verantwoordelijkheid om deze functie uit te voeren en uit te bouwen;
  • Met jouw enthousiasme, proactieve houding en luisterend oor weet jij het vertrouwen te winnen en te behouden van je collega's.

Daarnaast ben je een flexibel persoon. Daarmee bedoelen we dat je snel kan schakelen tussen taken en/of situaties en dat je het ook geen probleem vindt om als het nodig is langer te blijven. Is het dan ook nog belangrijk dat je ervaring hebt in de productiewereld? Fijn wel, maar niet perse nodig! Veel belangrijker is het menselijke aspect in combinatie met bijvoorbeeld technische affiniteit. Kijk nu dus even in de spiegel en vraag je af of bovenstaande bij jou hoort. Is dat het geval? Maak die doos open en reageer! 



Aanbod

Bij een super toffe uitdaging horen ook super toffe voorwaarden. Lees maar door:

  • Salaris tussen de €3700,- en €4400,-, inclusief 22% ploegentoeslag
  • Je wil jezelf ontwikkelen dus krijg je de kans om zowel interne als externe opleidingen te volgen. Denk hierbij aan Strategische Bedrijfskunde en een leiderschapsprogramma
  • 25 vakantiedagen + 26 compensatiedagen, wat te vergelijken is met ADV!
  • Eindejaarsuitkering
  • Pensioen wordt goed geregeld
  • Een omgeving waar je jezelf moet zijn
  • Ook een omgeving die voor je klaar staat!

Ben je overtuigd? Dan weet je die knop wel te vinden! 



Bedrijfsomschrijving

Vraag jij je wel eens af wie de verpakkingen van jouw online bestellingen maakt? Of dat doosje van een geschenk van jouw vrienden wordt geproduceerd? Wil je weten hoe een wielrenfiets wordt verpakt? Reageer dan snel! Smurfit Kappa is namelijk een van de grootste verpakkingsproducten op basis van papier. Hier krijg je alles te leren en te zien over het maken van karton, hoe sterk karton kan zijn en of het goed is voor bijvoorbeeld het milieu. En met het milieu, daar is Smurfit Kappa hard mee bezig. Zo zijn ze een groot onderdeel van de plastic transitie en worden de eigen productieprocessen verduurzaamd. Smurfit Kappa maakt dus van papier, golfkarton. Dat gebeurt door de golfkartonmachine (GKM). Eenmaal door de GKM gaat het karton naar de verwerkingsafdeling waar het karton wordt verwerkt tot verpakkingsproduct. Eerder deze vacature las je dat je ook de verantwoordelijkheid krijgt over de PTW (Productie Technische Werkvoorbereiding). Daar zit je volledig in de stansen, stempels en inkt. Ze zijn gevestigd in 35 landen, verdeeld over 3 continenten en er werken 46.000 mensen verdeeld over 370 productielocaties. Een prachtig bedrijf met een top functie, die jij kan invullen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in