+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Etten-Leur.
Laad meer vacatures

Commercieel Administratief Medewerker Etten-Leur

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werk en Vakmanschap

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 3.100 p/m
  • 13e maand, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Commercieel Administratief Medewerker werk je samen met een team om de doelen van het bedrijf te bereiken. Je bent bezig met het controleren van het verkoopproces en zorgt ervoor dat alles wat beloofd is aan klanten, ook echt gebeurt. Je taken omvatten het verwerken van orders en offertes, het checken van prijzen en levertijden, en het onderhouden van contact met klanten en andere afdelingen, zelfs in het buitenland. Je werkt veel met het ERP systeem en via e-mail. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij administratief sterk onderlegd en vind je het ook leuk om contact met klanten te onderhouden? Als Commercieel Administratief Medewerker draag je bij aan het realiseren van de commerciële doelstellingen van onze klantrelatie. Je maakt deel uit van het sales support team (5 medewerkers) en belangrijke taak van dit team is het controleren van het verkoopproces: “hebben we gedaan wat we beloofd hebben aan de klant?!”

Wat ga je doen?

Je verwerkt orders en offertes in het ERP systeem en onderhoud contacten met de klant (voornamelijk per email). Daarnaast controleer je prijzen en levertijden en check je of het voorraadniveau voldoende is, je onderhoudt derhalve nauw contact met de Supply Chain afdeling. Tevens heb je regelmatig contact met andere afdelingen, in Nederland maar ook met onze vestigingen in Finland en Duitsland.



Gevraagd

Functie-eisen

Wij zoeken iemand die administratief sterk is, maar zeker ook contact met klanten wil onderhouden, dit zal vooral via mail en chat zijn. Je bent positief ingesteld, houdt ervan om in een hectische omgeving te werken en wordt blij van het oplossen van problemen. Je kunt procesmatig denken en nauwkeurig werken. Ook ben je flexibel, hebt een commerciële instelling en neemt initiatief.
Daarnaast zoeken wij iemand die:
• Beschikt over MBO werk- en denkniveau;
• Een aantal jaren ervaring heeft in een soortgelijke functie en toe is aan een volgende stap in je carrière;
• Uitstekende kennis heeft van MS Office (met name Excel). Kennis van Microsoft Dynamics 365 is een pre;
• Een goede beheersing heeft van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, beheersing van de Duitse, Franse en/of Spaanse taal is een pre;
• Zelfstandig is, maar ook een teamplayer;
• 32 of 40 uur per week beschikbaar is.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Eenmaal ingewerkt ga je zelfstandig aan de slag binnen een succesvolle, innovatieve en op groei gerichte organisatie. De bedrijfscultuur is informeel, gericht op samenwerking, het nemen van initiatief en het dragen van verantwoordelijkheid.
Wat kun je verder van ons verwachten:

  • Een salaris tussen € 2.400 - € 3.100 bruto per maand;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling, WIA verzekering, reiskostenregeling, 13e maand, 24 vakantiedagen en 11 ATV dagen;
  • Enthousiaste collega’s binnen een gezellig en professioneel team;
  • Een zelfstandige functie met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en afwisselende werkzaamheden;
  • Voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.


Bedrijfsomschrijving



Waar ga je werken?
Dit bedrijf in Etten-Leur is een zelfstandig bedrijfsonderdeel van een beursgenoteerde bedrijf, één van de grootste Europese leveranciers van componenten, verpakkingen en isolatiematerialen. Ze zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van expandeerbaar polystyreen (EPS) en van speciale schuimmaterialen. Vanuit 3 productielocaties (NL/FI/DE) worden deze producten vervolgens als grondstoffen verkocht aan zowel zusterbedrijven binnen de Groep als aan externe klanten die ze verwerken tot verpakkingen en tot bouw gerelateerde isolatiematerialen. De toewijding aan duurzaamheid is geïntegreerd in de hele keten, van de productie van grondstoffen en eindproducten tot en met het recyclen van gebruikte producten.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in