+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ewijk.
Laad meer vacatures

BBL Leerling Verpleegkundige MBO (september2024) Ewijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Zorggroep Maas & Waal

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • BBL / Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Verfrissend anders en kleurrijk leren. Ben jij toe aan een volgende stap in je ontwikkeling of heb je altijd al verpleegkundige willen worden? Dan is deze BBL opleiding bij zMW wat voor jou. In deze functie combineer je werk en studie.

Wat ga je doen?
Als leerling-verpleegkundige werk je mee in de uitvoerende zorg en krijg je daarnaast een brede opleiding in je vak. Je werkt op revalidatie, in de thuiszorg, als afdelingsverpleegkundige en bij de 24-uurs verpleegkundige dienst. Zo doe je tijdens je opleiding een heleboel verschillende ervaringen op.

Je staat de eerste 4 maanden voor 100% boventallig, de opvolgende 2 maanden voor 50 %, zo word je ingewerkt en sta je niet in de formatie. Daarnaast krijg je gedurende hele opleiding 4 uur per week van ons om te besteden aan studie en begeleiding op de werkvloer. Als je al een diploma verzorgende IG hebt dan duurt de opleiding tot verpleegkundige gemiddeld 2,5 jaar en word er samen gekeken naar je. Heb je nog geen diploma in de zorg dan heb je minimaal MBO-3 werk- en denkniveau nodig om in te stromen en duurt de opleiding 4 jaar.

Doe je een BOL opleiding verpleegkundige? Ook dan vragen we je om te solliciteren. Als je in het 3e jaar zit, of je hebt een overgangsbewijs naar het 3e jaar kun je de overstap van BOL naar BBL maken.

Wat ben jij?
Voor september 2024 zijn we op zoek naar leerlingen die zich vanuit Verzorgende IG verder willen ontwikkelen of zij-instromers die minimaal MBO 3 werk- en denkniveau hebben. Je bent gemotiveerd en staat stevig in je schoenen. Je houdt van coachen van je collega's en je bent integer en betrouwbaar. Je kunt plannen en je hebt overzicht. Dit helpt je bij het coördineren van dagelijkse zorg. Kortom, je bent een doorzetter die sociaal en toegankelijk is voor je collega's. Jij wil het beste uit jezelf halen en je ontwikkelen als zorgprofessional.

Wat bieden we jou?
Bij zorggroep Maas & Waal geloven we in de juiste mens op de juiste plek. Je mag zijn wie je bent, je mag leren en je kunt je ontwikkelen. We volgen de cao VVT. Dit betekent:
Een contract van minimaal 24 uur waarin 4 uur per week gereserveerd voor studie en begeleiding op de werkvloer.
Het salaris van leerling verpleegkundige MBO word op basis van je vooropleiding (in de zorg) volgens CAO ingeschaald.
Zorggroep Maas & Waal betaalt het cursusgeld en je studieboeken en je ontvang een vergoeding voor de aanschaf van een laptop.
In ons vitaliteitsbeleid bieden we je een breed aanbod. Denk aan sporten na je werk, een leefstijlprogramma, een budgetcoach en interessante workshop. Vitaal leven is goud waard.
Onregelmatigheidstoeslag vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
Een aantal voordelen zoals een fietsplan, aankoop extra vakantiedagen en een jaarlijks belastingvoordeel op je reiskosten van woon- werkverkeer.

Wil je meer informatie?
Zin om kleur te geven aan het leven van onze bewoners als leerling verpleegkundige? Solliciteer direct! Na ontvangst van je sollicitatie:
Een uitnodiging voor een eerste kennismakingsgesprek met onze recruiters (eventueel via beeldbellen),
Daarna volgt een tweede gesprek met onze collega's van team opleidingen,
Iedereen enthousiast? Dan plannen we een arbeidsvoorwaardengesprek in.
Wil je meer inhoudelijke info over de baan als leerling verpleegkundige bij zorggroep Maas en Waal? Bel dan naar Jolanda Hock: 06-12402867 of Mark van der Waaij: 06-57700606.

Wij vragen van jou een VOG (verklaring omtrent goed gedrag) als je in dienst komt.

Waar ga je werken?
Zorggroep Maas & Waal is een innoverende zorginstelling die diensten biedt op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Dit doen we met ruim 1500 medewerkers en vrijwilligers vanuit verschillende locaties in het land van Maas & Waal. Het is onze passie cliënten te ondersteunen zodat ze zoveel mogelijk het leven kunnen (blijven) leven dat ze graag willen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in