+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Service Manager Gaanderen Gaanderen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Scania Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Winstdeling

Vacature in het kort

Voor de Servicevestiging in Gaanderen zoekt Scania een Service Manager met sterke leiderschaps- en communicatievaardigheden. In deze rol leid je een team van specialisten en ben je verantwoordelijk voor het welzijn van je medewerkers en het commerciële succes van de werkplaats. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vaste 13e maand, winstdelingsregeling, en de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling via gespecialiseerde cursussen. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Beschrijving

Voor de Servicevestiging in Gaanderen zoekt Scania een :

Service Manager

In de functie van Service Manager bij Scania ben jij verantwoordelijk voor het leiden van je werkplaats van A tot en met Z. Als een echte People-manager zorg je er dagelijks voor dat de werkplaats draait en staat het welzijn van jouw medewerkers op nummer één. In deze rol geef jij leiding aan jouw team. Het team bestaat uit Bedrijfsautomonteurs, Service- en Customer Advisor(s) en een Parts Advisor. Je beschikt over een sterke dosis communicatievaardigheden. Deze zet jij in om jouw team te motiveren, stimuleren en te behouden.

Jouw commerciële vaardigheden spelen een belangrijke rol met betrekking tot het verkrijgen en behouden van klanten én medewerkers. Jij draagt de verantwoording om de werkplaats van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden te voorzien, waarbij ook het getrokken materieel een belangrijke plaats inneemt in jouw business. Er wordt van je verwacht het service-volume te vergroten en de klanttevredenheid te verhogen. Jij motiveert jouw team om samen de gestelde doelen te behalen en om vervolgens samen het maximale rendement uit jouw vestiging te halen.

Daarnaast realiseer je het budget van de vestiging en ben je verantwoordelijk voor de omzet, kosten en EBIT. Naast het rapporteren aan de Regiodirecteur ondersteun jij hem ook op het gebied van service. 

Wat bieden wij?

Natuurlijk een goed salaris en 8% vakantiegeld, met daarnaast diverse extra's zoals:
  • Vaste 13de maand
  • Winstdelingsregeling
  • 24 vakantiedagen en 13 ADV-dagen (welke ook uitgekeerd kunnen worden als ADV-toeslag)
  • Bedrijfsauto
  • Een tegemoetkoming in de studiekosten en gespecialiseerde Scania-cursussen, waardoor jij de ruimte en mogelijkheden krijgt om jezelf en jouw competenties en leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen
  • Werken in een fantastisch team met een collegiale sfeer!

Wat breng je mee?

  • HBO werk- en denkniveau (door opleiding of ervaring) met een technische specialisatie
  • Ervaring in de truckdealerbranche is gewenst
  • Leidinggevende capaciteiten
  • Kennis van de Engelse taal
  • Commercieel gevoel en goede communicatieve eigenschappen
  • Gevoel voor procesmatig denken/werken  

Solliciteer direct: 
Graag zien wij jouw CV en motivatie tegemoet! Je kunt deze uploaden via de sollicitatiebutton onderaan de vacature of via deze website 

Liever eerst persoonlijk contact? Neem dan vrijblijvend contact op met Richard Meijer (Regiodirecteur Oost Nederland) via 06-22409907) of via Lieke van Schijndel (Talent Acquisition Specialist) 06-16008779.  

Werken bij Scania

Werken bij Scania betekent werken aan een premium product in een veelzijdige en uitdagende omgeving waarin medewerkers de ruimte krijgen om zich zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Scania is niet alleen King of the Road voor haar klanten, maar ook voor haar medewerkers. Scania biedt haar medewerkers een veilige werkomgeving waarin het welzijn van de medewerkers focus nummer één is. Op deze manier richt Scania alle kwaliteit op haar medewerkers zodat wij samen onze klanten optimale service kunnen bieden. Voel jij je thuis in zo’n werkomgeving? Dan heeft Scania jou nodig! 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in