+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Geldermalsen.
Laad meer vacatures

Verpleegkundige Flexpool - West Betuwe Geldermalsen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Santé Partners

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 0 - 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.174 - € 3.848 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Stel je voor: je werkt als Verpleegkundige in een flexpool in West Betuwe. Je bepaalt zelf wanneer je werkt en op welke locaties. Dit is je kans om verschillende teams en cliënten te leren kennen. Je zorgt dat cliënten de zorg krijgen die ze nodig hebben. Je werkt in een team van zorgprofessionals en krijgt de kans om te groeien in je werk. Plus, je hebt de mogelijkheid om vaste uren te maken. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Stel je voor: je zit s ’ochtends thuis, wat later dan normaal, aan een kop koffie want je had de avond ervoor een dienst in de wijkverpleging. Je hebt weinig tot geen privé afspraken die week. Je gaat naar het planningsbord van Santé Partners om te checken welke openstaande diensten je zou willen werken. Je ziet een ochtenddienst voor de volgende dag open staan bij één van onze woonvormen. Daar word jij als flexpool-medewerker blij van; kennis maken met de verschillende teams, cliënten en locaties op de momenten die jouw het beste uitkomen en ervoor zorgen dat de cliënten de zorg krijgen waar ze op rekenen! Zou jij dit als Verpleegkundige ook graag willen in West Betuwe? Dan willen we jou graag spreken!

Verpleegkundige Flexpool – West Betuwe
0 – 24 uur per week

Binnenkort lanceren we een vaste flexpool in Rivierenland, te beginnen bij de regio West Betuwe. Met de flexpool krijg je de kans om diverse locaties van Santé Partners te verkennen, zowel in onze woonvormen als in de wijkverpleging. Dit initiatief stelt Santé Partners in staat om snel te reageren op veranderende omstandigheden in roosters, zoals ziekte, vakanties en piekmomenten, waardoor de continuïteit van zorg voor cliënten gegarandeerd blijft.

Als je graag meer uren zou willen werken en al bij Santé Partners in dienst bent, is dit een uitstekende gelegenheid om extra uren te maken en tegelijkertijd andere collega's, cliënten en teams te leren kennen.

De voordelen van werken in de flexpool

  • Zeggenschap over je eigen rooster. Meer of minder werken? Dat bepaal jij!
  • Je werkt door het gehele gebied West Betuwe
  • Net zo flexibel als een ZZP-er, maar zonder alle administratieve rompslomp
  • Eén vaste manager als aanspreekpunt, lekker efficiënt!
  • Toch graag vaste uren willen werken? Ook dat kan!

Jij als Verpleegkundige in de flexpool…
vormt een essentieel onderdeel van onze organisatie. Je staat klaar voor mensen met uiteenlopende achtergronden, variërend van lichamelijke uitdagingen tot dementie, psychische problemen en meer, allemaal binnen hun vertrouwde omgeving thuis. Door een sterke band op te bouwen met jouw cliënten, vergroot je hun zelfredzaamheid en draag je bij aan hun welzijn en kwaliteit van leven.Concreet houd jij je bezig met:

  • persoonlijke verzorging en het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen.
  • het uitvoeren en uitzetten van interventies over een brede doelgroep: somatische, psychosociale en psychische problematieken.

Jouw nieuwe werkplek
In de flexpool werken je alle voorkomende diensten die voor jou passend zijn, variërend van de vroege ochtend tot laat in de avond, van 07:00 uur tot 23:00 uur. Ben je een ‘nachtdier’ dan kan je misschien wel een nachtdienst werken in één van onze woonvormen. Je komt te werken in een divers team van gepassioneerde en ervaren professionals die hart hebben voor de zorg. We zijn collegiaal en staan altijd klaar om elkaar te ondersteunen en constant in gesprek blijven. Als jij iemand bent die graag flexibel wil werken, op de dagen en tijden waarop het jou goed uitkomt is dit een uitgelezen kans om kennis te maken met onze flexpool.

Jouw arbeidsvoorwaarden (o.b.v. 36 uur), naast heel veel flexibiliteit

  • een bruto maandsalaris tussen de €3.174,- en €3.848,- schaal FWG 45 (cao VVT)
  • onregelmatigheidstoeslag
  • eindejaarsuitkering van 8,33%
  • 8% vakantiegeld
  • telefoon
  • reiskostenvergoeding conform cao VVT
  • pensioenregeling
  • gratis trainingen en VTH-scholing bij de Santé Academie

Jouw inbreng
Voor deze vacature Verpleegkundige breng je mee:
✓ een MBO-diploma Verpleegkunde
✓ geldige BIG-registratie
✓ kennis van verpleegtechnische handelingen of indien nodig de bereidheid deze te leren
✓ flexibiliteit: je kiest je eigen diensten
✓ je bent in staat om te gaan met onvoorziene omstandigheden
✓ de beschikking over een auto is essentieel

Samen sterk met Santé Partners
Samen maken wij het verschil, elke dag opnieuw. Jij als professional weet als geen ander wat er speelt. Bij Santé Partners vertrouwen we dan ook op jouw expertise. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om samen met je collega’s, cliënt en andere betrokkenen de juiste ondersteuning te bieden, op het juiste moment. 

Jouw professionele ontwikkeling en een goed evenwicht tussen werk en privé zijn erg belangrijk. Wij ondersteunen je hierbij en kijken samen waar jij blij van wordt en wat je nodig hebt, zodat jij kunt doen waar je goed in bent. Door onze krachten te bundelen, zowel binnen als buiten Santé Partners, geven we kleur aan het leven van mensen. 

Informatie en solliciteren
Wil je als Verpleegkundige in de flexpool bijdragen aan een zo fijn mogelijk leven in de eigen omgeving van de mensen? Solliciteer dan direct door op de button te klikken. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met planner Marleen van den Brink (06 - 10546161). Meer informatie over de sollicitatieprocedure? Bel of app met Lea van Heun, adviseur recruitment.

Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in