+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Goes.
Laad meer vacatures

ICT duizendpoot gezocht Goes

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Bits en Bytes

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Bits en Bytes

Gevraagd

  • 6 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Kom bij ons werken en deel je passie voor ICT door anderen te helpen groeien. Je wordt onderdeel van een team met zorgspecialisten en ICT'ers. Samen zorgen we ervoor dat elke deelnemer de beste ondersteuning krijgt, aangepast aan hun behoeften en tempo. Ons doel is om een positieve impact te maken, niet om winst te maken. We bieden een inspirerende omgeving waarin je kunt leren en groeien. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

We willen samen met jou onze (ongeveer 30) deelnemers op weg helpen in de ICT.
Als ICT'er vind je het leuk en ben je in staat om je kennis over te dragen.
Bij iedere deelnemer is dat verschillend qua inhoud en tempo. Je doet dit allemaal niet alleen. Je bent hierin onderdeel van een leuk en gezellig team faty zowel uit zorg specialisten als mede ICT'ers bestaat. De positieve beleving van de deelnemers staat centraal en we zijn dan ook geen commerciële partij.
 

Gevraagd

Ben je goed thuis in ICT?
Heb je programmeerkennis?
Kan je misschien computersystemen beheren. (Denk aan bijv Proxmox, Windows server, PF sense, Omada Cloud) of onderdelen zelf nog leren?
Wil je minimaal 6 uur werken in een klein leuk team?
Kun je je kennis overdragen aan onze (jonge) deelnemers?
Vind je het leuk om met jongeren samen te werken?

Als je op de meeste vragen “ja” kan antwoorden, lees dan door:

Aanbod

Bits en Byttes is tegen de binnenstad van Goes gesitueerd en is goed bereikbaar. Je kan in overleg flexibel ingezet worden.
Je werkt samen met minimaal twee andere collega’s waarvan er 1 vooral met de zorg aspecten bezig is. De andere collega zit net als jij in de ict. Je werk zal vooral bestaan uit het voorbereiden van opdrachten voor onze deelnemers en ze zelf ook leren in o.a het schrijven van software. Daarnaast kan je ons helpen met het beheren en uitbreiden van onze eigen ict systemen.
Volgens ons kan dit een is dit een ideale baan voor studenten, maar ook voor mensen die al een lange loopbaan achter de rug hebben.

Bedrijfsomschrijving

Bits & Bytes is een bijzondere ICT omgeving voor iedereen met interesse in ICT. Iedereen die om wat voor reden dan ook een afstand heeft tot de arbeidsmarkt en/of maatschappij is welkom. Samen met experts op ICT-gebied kijken we welke kennis en vaardigheden onze deelnemers beheersen en wat onderwerpen zijn waarin zij meer zouden willen leren. We proberen zo goed mogelijk aan te sluiten op de wensen en behoeften van onze deelnemers en zo te werken naar vooraf opgestelde doelen. Voor wie daar behoefte aan heeft behoord uitstroom naar een opleiding of de arbeidsmarkt zeker tot de mogelijkheden. Voor deelnemen is een vooropleiding in ICT-gebied is niet noodzakelijk, interesse hierin is voldoende.

De overkoepelende stichting Zeeuwse Zorg waaronder Bits & Bytes valt is een non-profit organisatie in de kleinschalige zorg.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in