+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Goirle.

Assistent controller Pekago Kunststoffen Goirle Goirle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Pekago Kunststoffen

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 28 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.500 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij ons, een bedrijf dat hoogwaardige kunststofproducten maakt, zoeken we een Assistent Controller. Je gaat werken met financiële gegevens en helpt bij het verbeteren van onze processen. Ook zorg je dat alles met inkoop en belastingen goed loopt. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen. Deze baan geeft je de kans om te groeien en je talenten te laten zien. Je krijgt een goed salaris en reiskostenvergoeding, en je kunt direct bij ons aan de slag. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij als Assistent Controller werken binnen een dynamisch spuitgietbedrijf dat hoogwaardige kunststofproducten produceert voor diverse sectoren, waaronder medische apparatuur en vliegtuiginterieurs? Bij Pekago Covering Technology krijg je de kans om jouw financiële talenten te ontwikkelen en bij te dragen aan de groei van de organisatie. Je ondersteunt de Manager Finance & Control bij het verzamelen en analyseren van financiële gegevens, terwijl je ook actief betrokken bent bij het verbeteren van administratieve processen. Met jouw ruime ervaring in financiële administratie, ben je klaar voor deze uitdagende rol. Ben jij nauwkeurig, proactief en klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Solliciteer nu!

Manpower is op zoek naar een assistent controller voor Pekago Covering Technology in Goirle.

Als Assistent Controller ben je de rechterhand van de Manager Finance & Control. Zo help je bij het verzamelen en analyseren van informatie voor periodieke rapportages en zorg je ervoor dat inkoopfacturen tijdig worden verwerkt. Dagelijks duik je in het ERP systeem om mutaties te controleren en verwerken. Ook verzorg je belastingaangiften en ondersteun je bij debiteurenbeheer en andere ad-hoc problemen. En niet te vergeten, weet je goede relaties te onderhouden met de andere afdelingen binnen deze fijne werkgever.

Dit krijg je
  • Brutosalaris van € 3.500,- tot € 4.500,- per maand
  • Reiskostenvergoeding vanaf 15 kilometer
  • Parttime functie baan van 28 tot 32 uur per week
  • Direct op contract bij onze opdrachtgever


Gevraagd

  • Minstens mbo-4 plus werk- en denkniveau (MBO4+)
  • Afgeronde opleiding Bedrijfsadministratie en/of Bedrijfseconomie
  • Meerdere jaren werkervaring in financiële administratie, bij voorkeur als (Allround) Financieel Administrateur en/of Assistent Controller
  • Uitstekende kennis van Microsoft Excel
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en voldoende beheersing van het Engels, zowel in woord als geschrift
  • Cijfermatig inzicht, je werkt graag systematisch en zeer nauwkeurig
Daarnaast heb je affiniteit met productieprocessen en interesse in automatiseringsmogelijkheden binnen het administratieve proces. Kennis van een ERP systeem is een pré.

Is dit jouw nieuwe baan en wil jij in aanmerking komen? Solliciteer dan vandaag nog voor de vacature sluit en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Robin van Loon via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 088 282-8128.

Uren

28 - 32 uur
32

Bedrijfsomschrijving

Pekago Covering Technology is een bedrijf dat gespecialiseerd is in spuitgieten. Zij maken kunststof behuizingen en technische onderdelen op maat voor klanten. Naast spuitgieten bieden ze ook lakken, assemblage en bedrukkingsservices aan. De expertise ligt in het ontwikkelen van spuitgietmallen en adviseren van klanten over de maakbaarheid van kunststofproducten. Klanten bevinden zich voornamelijk in sectoren zoals medische apparaten, vliegtuiginterieurs, analytische apparaten en visionsystemen.

Werktijden
Je werkt in deze functie tussen 8.30 en 17.00 uur.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in