+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Assistent Controller l 3-4 dagen l Den Bosch Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dentalprofs

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Voor een overkoepelend samenwerkingsverband van zorgaanbieders zoeken we een assistent controller met ervaring, gevestigd in een bruisende stad. In deze rol werk je nauw samen met de business controller, voer je controlerende en administratieve taken uit, en draag je bij aan de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Een unieke kans om je financiële carrière te boosten in een omgeving die innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een kei met cijfers die graag bij een snelgroeiende, informele en dynamische organisatie wil werken? Lees dan snel verder!
Voor eenoverkoepelend samenwerkingsverband van zorg aanbieders gevestigd in 's-Hertogenbosch, met een sterke focus op kwaliteit, innovatie en dienstverlening in de specialistische zorg zoeken wij een assistent controller met een aantal jaren ervaring.

Wat ga je doen?

Als assistent controller ben je de rechterhand van de business controller. Je voert controlerende en administratieve taken uit, ondersteunt bij het opstellen van financiële maand- en jaarverslagen en verwerkt inkomende facturen en bankmutaties. Je hebt hierbij regelmatig contact met de collega's van onze zorg aanbieders. Daarnaast draag jij bij aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Startdata:

Gevraagd

Wie zoeken we?

Een dag bij ons is nooit hetzelfde, steeds meer zorg aanbieders sluiten zich bij ons aan en daarom is dit een mooie uitdaging voor een assistent controller die van aanpakken houdt, snel kan schakelen, flexibel is en met ons gemotiveerde team mee wil groeien.
  • Je bent proactief in het zien en oppakken van allerlei taken; je wacht niet af, maar bent anderen graag een stapje voor.
  • Je bent een enthousiaste en oplossingsgerichte persoonlijkheid die servicegerichtheid hoog in het vaandel heeft staan.
  • Je bent leergierig en wil altijd het beste uit jezelf halen om de kwaliteit van je werk hoog te houden.
  • Als assistent controller is het voor jou vanzelfsprekend om secuur en zorgvuldig te werk te gaan.
  • Je hebt een passie voor financiële cijfers en analyses, automatisering en digitalisering en je kunt niet wachten om hier mee aan de slag te gaan.
  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de richting Finance, Bedrijfseconomie of Accounting.


Aanbod

Wat bieden we jou?

Je werkplek is modern en prettig, gevestigd in een mooi kantoorpand in Den Bosch. Je komt terecht in een gezellig team van gemotiveerde collega's die zin hebben in jouw komst. Je werkzaamheden zijn divers en uitdagend waarbij je niet alleen contact hebt met het nu nog kleine team op kantoor, maar ook met collega's uit zorgaanbieders
in heel Nederland. Je krijgt volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en om zelfsturend aan het werk te gaan.
Naast een fijne werkplek en uitdagende werkzaamheden bieden wij je goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden en willen we graag een langdurige werkrelatie met je aangaan!

Interesse?
Enthousiast geworden naar het doorlezen van deze leuke vacature ? Dan ontvangen we graag je c.v. en motivatie per e-mail.
Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Wijnand van den Berg: 06 415 839 33.

Salaris

Goed marktconform + salaris
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in