+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gorinchem.
Laad meer vacatures

Traineeship gespecialiseerd begeleider Korsakov Gorinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Rivas

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 20 - 32 uur
  • Junior

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.467 - € 3.257 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Jij werkt als begeleider en wilt je ontwikkelen tot gespecialiseerd begeleider Korsakov. Dat kan bij ons! Je gaat werken en leren op onze Korsakov afdeling de Haven in Steijndeld.

Het syndroom van Korsakov ontstaat door een ernstig gebrek aan vitamine B1 (thiamine) en  wordt gekenmerkt door geheugenstoornissen, grote moeite met het plannen en organiseren van hun dagelijkse activiteiten en mindert het besef van hun eigen mogelijkheden en beperkingen. Ze lijden aan gebrek aan overzicht en gebrek aan inzicht. Het syndroom van Korsakov gaat daarbij regelmatig gepaard met ernstige psychosociale problematiek en een zwakke lichamelijke gezondheid.

Wat ga je doen?
Je krijgt begeleiding en scholing om uiteindelijk als gespecialiseerd begeleider te kunnen werken op deze leuke en interessante afdeling. Je hoeft het dus nog niet te kunnen. Je start met modules gericht op het werken met Korsakov volgens de leerlijn Korsakov zorg medewerker van het KKC (Korsakov kenniscentrum). Daarnaast krijg je training on the job door de senior collega’s.

We werken samen met het kennis centrum Korsakov en zijn aangesloten bij Slingendael, een expertise centrum in Rotterdam. Hierdoor kunnen wij jou gericht scholing aanbieden, naast de begeleiding op de afdeling door een aantal Seniors! Je krijgt dus alle kans op de afdeling om te leren om zo de juiste begeleiding volgens verschillende methodes aan te leren.

Als begeleider vind je het interessant en leuk om op een Korsakov afdeling te gaan werken waar elke dag anders is. Deze doelgroep heeft intensieve begeleiding nodig en dat maakt elke dag een uitdaging om deze begeleiding zo persoonlijk mogelijk te maken. Doordat iedere bewoner een specifieke zorgvraag heeft vergt dit van jou flexibiliteit en creativiteit om mee te groeien met de nieuwste ontwikkelingen en oplossingen te vinden voor de vaak multi-complexe problematiek van de bewoners die op deze afdeling wonen.

Je werkt tijdens de ochtenddienst mee met het verzorgen van onze bewoners en dient medicatie toe. Daarna ben je voornamelijk bezig met de dagbesteding en het welzijn van onze bewoners vanuit het participatieplan.

In de onderstaande link kun je een interview lezen van een van de medewerkster die op de Korsakov werkt, wellicht jouw nieuwe collega? 

Waar ga je werken?
Je komt te werken op afdeling de Haven een Korsakov afdeling binnen Rivas. De locatie Steijndeld, ligt in het centrum van Gorinchem, heeft 34 huur appartementen met zorg op maat, een PG-afdeling met 24 bewoners en een Korsakov afdeling met 26 bewoners. Bewoners kunnen zowel de drukte van de stad opzoeken, als genieten van de rust in de tuin met uitzicht op de Lingehaven. Binnen Rivas Zorggroep wordt gewerkt volgens het JCI kwaliteitssysteem en de Planetree principes.

Wie ben jij?
  • Je bent in het bezit van een diploma maatschappelijk zorg (MZ) specifieke doelgroepen, SPW of SPH.
  • Je bent Hepatitis B gevaccineerd.
  • Je bent proactief en nieuwsgierig naar deze doelgroep en wilt daar meer over weten en leren. Misschien heb je al wel ervaring met het werken met deze doelgroep, maar dat hoeft niet.
  • Je wilt graag samen met het team en het externe netwerk gericht op Korsakov, op avontuur om verder te ontwikkelen op zowel afdeling, team en individueel vlak.
Wat bieden wij?
Wij vertrouwen erop dat je goed bent in wat je doet. Dit krijg je er van ons voor terug.
  • Je verdient een salaris tussen de € 2466,72 en € 3256,53 bruto per maand op basis van 36 uur. Je krijgt vakantiegeld van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Kies zelf of je je vakantiegeld en/of eindejaarsuitkering per maand of per jaar ontvangt.
  • De functie is ingedeeld in FWG 35. De salarisinschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Na het goed afronden van de scholing, wordt je ingeschaald in FWG40, passende bij de functie van gespecialiseerd begeleider.
  • Je krijgt een overeenkomst voor 20 - 32 uur per week. Het aantal uur is in overleg.
  • Je tekent een vast contract.
  • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao vvt, zoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw en collectieve zorgverzekering.
  • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg en Benefits at Work).
  • Je wordt gestimuleerd om te werken aan je persoonlijke ontwikkelingswensen, onze Rivas Academie kan je hierbij ondersteunen.
Heb je interesse?
Voor inhoudelijke informatie over deze functie neem je contact op met locatieleider Mart Passon op 06 16 03 80 71. Bel of app met vragen over het solliciteren met Monica Verweij (recruiter) op 06 83 26 52 70.

Deze vacature sluiten we zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden.
Je solliciteert binnen een minuut op deze vacature.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in