+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gorinchem.
Laad meer vacatures

Planner Gorinchem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

WerkTalent

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.750 - € 4.250 p/m
  • Laptop, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

In deze rol als planner ben je de spil in een bruisende projectafdeling. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt door het coördineren van personeel en materieel. Je bent een echte probleemoplosser en teamspeler. Je werkt in een kantoor met een levendige sfeer en er zijn regelmatig teamactiviteiten. Ook kun je gratis sporten. Je krijgt een goed salaris en er zijn veel kansen om te groeien en leren. Plus, er zijn leuke extra's zoals gezellige borrels en sportlessen. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Zoek jij een dynamische rol waar geen dag hetzelfde is? Wij zoeken een fulltime planner voor een van onze opdrachtgevers in Gorinchem!

Dit ga je doen

Als planner op de bruisende projectafdeling ben jij de spil die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Vanaf het moment dat jij het team begroet, neem jij de leiding in het coördineren van personeel en materieel. Jij bent de schakel die ervoor zorgt dat de juiste mensen en middelen op de juiste plaats zijn, waardoor projecten vlekkeloos verlopen.

In deze rol ben jij niet alleen een planner; jij bent een probleemoplosser, een communicator en een teamspeler. Jij staat continu in verbinding met collega's en externe partijen en jij bent altijd alert om snel en efficiënt te reageren op veranderende omstandigheden.

Als planner bij deze organisatie krijg jij de kans om jouw organisatorische vaardigheden te laten zien en je stempel te drukken op uitdagende projecten. Jij bent de drijvende kracht achter het succes van het team en een onmisbare schakel in de groeiende organisatie.


Dit krijg je

Als planner vind je jouw werkplek op het kantoor in Papland in Gorinchem, waar ze een bruisende werkomgeving creëren. Naast je dagelijkse taken organiseren ze diverse personeelsactiviteiten om de hechte teamspirit te bevorderen. Ook kun je voor of na werktijd kosteloos gebruik maken van de fitnessruimtes.

Wat kun je van deze organisatie verwachten?

  • Een salaris tussen de €2.750 en €4.250 volgens de cao voor metaal en techniek (technisch installatiebedrijf);
  • Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een laptop en telefoon van de zaak om je werk optimaal uit te kunnen voeren;
  • Talloze mogelijkheden voor opleiding en groei binnen het bedrijf;
  • En last but not least, een levendige werkomgeving met gezellige borrels, zomerbarbecues, wintersevents, vrijdagmiddaglunches, sportlessen en nog veel meer!

Bij deze organisatie draait alles om jouw welzijn en ontwikkeling, dus sluit je aan bij het team.


Dit ben je

Als planner bevind je je in een dynamische omgeving, waar stressbestendigheid en oplossingsgerichtheid essentieel zijn. Je vermogen om snel te schakelen en gestructureerd te werken zijn van onschatbare waarde. Daarnaast beschik je over:

  • Minimaal een mbo-diploma niveau 4, bij voorkeur in een technische of administratieve richting;
  • Aanzienlijke ervaring in het plannen van personeel en materieel binnen een technische projectorganisatie;
  • Sterke beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Uitstekende digitale en communicatieve vaardigheden.
  • Werktijden zijn van 07.00 uur tot 16.30 uur. 

Bovendien is het een pluspunt als je de dag met een glimlach begint, want bij deze organisatie begint ons team de dag om 07:00 uur met een gezamenlijke kop koffie of thee! 


Hier ga je werken

Deze organisatie is een aannemer die dagelijks actief is binnen de ondergrondse infrastructuur van Nederland. Het doel is om zowel huishoudens als bedrijven toegang te bieden tot essentiële gas-, elektriciteit-, telecom- en drinkwaterinfrastructuren. Met de ondersteuning van zo'n 750 toegewijde medewerkers realiseren ze deze missie. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in de kunst van horizontaal gestuurd boren.


Interesse?

Ben je enthousiast geworden over de functie van Planner in Gorinchem? Aarzel dan niet langer en solliciteer direct. Mocht je nog vragen hebben dan kan je mij bereiken via het telefoonnummer: 06-12216123 of het e-mailadres: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in