+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Papendrecht.
Laad meer vacatures

Planner Monteurs/ Servicecoördinator/ Werkvoorbereider Papendrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Smart Talent

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie als Planner werk je in een team dat streeft naar het geluk van iedereen. Je plant de werkzaamheden voor AV-installaties. Dit betekent dat je zorgt dat alles op tijd en goed gebeurt. Je werkt veel samen en zoekt altijd naar manieren om het werk nog beter te doen. Je krijgt een plek waar je kunt groeien en jouw ideeën belangrijk zijn. Ook is er een fijne sfeer en een kantoor met de nieuwste spullen. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ervaren en zelfstandige planner in een dynamische omgeving? Ben je secuur, behoud je overzicht en houd je van een strakke planning? Ben je enthousiast en communicatief vaardig? We zien graag jouw sollicitatie tegemoet!

Voor wie ga je aan de slag?

Onze opdrachtgever streeft naar werkgeluk. “Wij leggen medewerkers niet op wat ze moeten doen, wij streven ernaar dat ze uit eigen ambitie iets oppakken. Hier verbinden we mensen en organisaties. Belangrijke kernwaarden daarbij zijn: verantwoordelijkheid, autonomie en respect. Elkaar in z’n waarde laten, dat vinden wij belangrijk. Wees lief voor elkaar! Maak je je ergens zorgen over? Dan gaan we met elkaar op zoek naar de mogelijkheden.” Persoonlijke aandacht voor iedereen is wat er wordt nagestreefd. “We willen dat mensen zich gewaardeerd, gezien en gehoord voelen.” We zijn zuinig op onze mensen, dit uit zich o.a. in een fantastische werkomgeving met de nieuwste high tech snufjes, een gezellig clubhuis en veel vrolijkheid all over the place!"

Wat doet onze opdrachtgever?

Ze zijn een trouwe partner voor alle AV (audiovisuele) oplossingen in een B2B omgeving. Schermen, displays, speakers en microfoons. Door deze middelen optimaal op elkaar af te stemmen ontstaat een multifunctionele AV-oplossing, die het verhaal van de klanten de gewenste meerwaarde geeft. Ze leveren kwalitatief uitstekende beeld- en geluidsondersteuning van de beste merken.

Je droombaan?

Wij zijn op zoek naar een Planner voor de korte en langetermijnplanning:

In deze dynamische functie ben je verantwoordelijk voor de korte- en langetermijnplanning van onze AV-installaties. Als jij er bent, weten alle betrokken partijen wat ze mogen verwachten. Dagelijks ben je bezig met het inplannen van onze monteurs voor de installatie/ service en onderhoudsopdrachten (70%) Daarnaast ben je bezig met een deel van de werkvoorbereiding (30%) Zijn alle materialen op voorraad? Staat het klaar om uitgeleverd te worden? Gaat het op tijd naar de klant? In coöperatieve samenwerking met andere afdelingen zorg je ervoor dat de voorbereiding en werkzaamheden op locatie zo soepel en vlot mogelijk verlopen. Je signaleert verbeterpunten en zorgt ervoor dat zowel de menselijke als materiële capaciteit zo efficiënt mogelijk wordt ingezet.

Kortom, een afwisselende functie waarbij je naast het veelvuldig schakelen met de klant ook onze monteurs begeleid.

Jouw belangrijkste taken?

  • Plannen van storingen: Met het plannen van storingen is communicatie en creativiteit belangrijk. In een volgeplande agenda kan het uitdagend zijn om een storing zo snel mogelijk in te passen in de agenda. Dit geeft echter ook veel voldoening als het lukt. Daarnaast ben je als planner ook veel bezig met het communiceren met de klant om een geschikt moment te vinden om de storing op te kunnen lossen.
  • Plannen van installaties: Een groot deel van het werk bestaat uit het plannen van installaties. Als planner moet je de beschikbare capaciteit zo efficiënt mogelijk inplannen.
  • Plannen van onderhoud: Vervolgens moet er onderhoud ingepland worden. Deze werkzaamheden kunnen op langere termijn worden ingepland.
  • Aanspreekpunt: Als laatst ben je als planner een aanspreekpunt voor klanten, monteurs en collega’s wat betreft geplande of te plannen werkzaamheden.
Wat zijn de vereisten en waar ligt jouw talent?

Dit ben jij:

Enthousiast, gedreven en je bent in staat om overzicht te bewaren. Tijdens escalaties weet jij jouw mannetje te staan en blijf je rustig. Je weet mensen met je mee te krijgen en voelt je erg verantwoordelijk voor jouw job.

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Secuur en gestructureerd werken;
  • Onder druk de juiste prioriteiten stellen;
  • Affiniteit met service en techniek;
  • Ervaring in een soortgelijke functie;
  • Communicatief sterk en service- en oplossingsgericht.

Heb je niet al het bovenstaande in huis maar ben je wel bereid om te ontwikkelen? Solliciteer dan toch gewoon! We kijken uit naar jouw sollicitatie en zijn nieuwsgierig naar jouw drijfveren. Een motivatie is daarom van harte welkom!

Voor vragen kan je contact opnemen met Sara Jans van Smart Talent, wervingspartner. via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of per telefoon 06-25008132.

Kernwoorden: audiovisueel, planning, storingen, onderhoud, IT, techniek

Wat krijg je hiervoor terug?
  • Een leuke, uitdagende baan met ruimte voor jouw ideeën en inbreng;
  • Een solo-functie binnen de backoffice, die bestaat uit totaal 5 personen en wordt aangestuurd door een teamleider.
  • Enthousiaste, gedreven collega’s waar collegiale ondersteuning en een informele manier van werken belangrijk zijn;
  • Salaris tussen de € 2500 -/ € 3000,- bruto per maand obv 40 uur en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Groeipotentie;
  • Een solide pensioenregeling;
  • 25 vakantiedagen (met de mogelijkheid om 2 bonusdagen extra te sparen);
  • Een goede informele werksfeer en een fantastisch kantoor met de nieuwste werkplekken en uitmuntende voorzieningen voor het personeel.

Ervaringen van een aantal ervaringen van collega’s?

“De mate van vrijheid en vertrouwen om je eigen ding te doen is groot." "In mijn functie heb ik volop kansen om te blijven groeien en ontwikkelen." “Dat er binnen het team een goede balans is tussen hard werken en gezelligheid mag duidelijk zijn." “Het hechte team maakt het zo leuk om hier te werken." "Elke ochtend haal ik het eerste rondje koffie voor het team, dat is altijd een gezellig momentje om de dag te starten.”



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever streeft naar werkgeluk. "Wij leggen medewerkers niet op wat ze moeten doen, wij streven ernaar dat ze uit eigen ambitie iets oppakken. Hier verbinden we mensen en organisaties. Belangrijke kernwaarden daarbij zijn: verantwoordelijkheid, autonomie en respect. Elkaar in z’n waarde laten, dat vinden wij belangrijk. Wees lief voor elkaar! Maak je je ergens zorgen over? Dan gaan we met elkaar op zoek naar de mogelijkheden." Persoonlijke aandacht voor iedereen is wat er wordt nagestreefd. "We willen dat mensen zich gewaardeerd, gezien en gehoord voelen." We zijn zuinig op onze mensen, dit uit zich o.a. in een fantastische werkomgeving met de nieuwste high tech snufjes, een gezellig clubhuis en veel vrolijkheid all over the place!"Wat doet onze opdrachtgever?Ze zijn een trouwe partner voor alle AV (audiovisuele) oplossingen in een B2B omgeving. Schermen, displays, speakers en microfoons. Door deze middelen optimaal op elkaar af te stemmen ontstaat een multifunctionele AV-oplossing, die het verhaal van de klanten de gewenste meerwaarde geeft. Ze leveren kwalitatief uitstekende beeld- en geluidsondersteuning van de beste merken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in