+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.

Service Coördinator Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Page Personnel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze rol als Service Coordinator werk je met serviceaanvragen voor warmtepompen. Je communiceert met klanten en zorgt dat alle informatie compleet is. Je plant servicebezoeken en coördineert het werk van collega's en subcontractors. Het is jouw taak om klanten tevreden te houden. Je krijgt een baan bij een bedrijf dat veel waarde hecht aan groei en ontwikkeling. Ze bieden een goed salaris, een laptop, en zelfs een budget voor je gezondheid. Ook zijn er leuke bedrijfsfeestjes en korting voor het personeel. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Versta jij als geen ander het vak van Service? Vind jij het telkens weer een uitdaging om klanten zo goed mogelijk te helpen? Wil jij werken voor de Nederlandse Marktleider op het gebied van warmtepompen? En werk je graag samen met collega’s? Dan pas jij perfect ter uitbreiding van team Service in de functie van: Service Coördinator.

Omschrijving

Als Service coördinator ben je dagelijks bezig met de binnen gekomen serviceaanvragen voor inbedrijfstelling, onderhoud en storingen van warmtepompen. Via telefoon en per mail zorg je er voor dat aanvragen compleet zijn om zo in te kunnen schatten of een servicebezoek nodig is. Je stemt hierover geregeld af met je collega’s van team Support. Daarnaast coördineer je de inzet van de Service Technicians en subcontractors. Je bewaart hierbij goed het overzicht en maakt de juiste inschattingen als het gaat om de urgentie van de aanvragen, locatie, afspraken met de klant, garantie en servicelevels. Om te zorgen dat de Service Technicians en andere collega’s over goede informatie beschikken, leg je hiervoor de verkregen informatie vast in Mycrosoft Dynamics. Het mooie van deze functie is dat je een zeer bepalende rol hebt ten aanzien van de klanttevredenheid van mijn klant.

Aanbod

Een afwisselende fulltime baan (32-40 uur per week) bij een professionele, gedreven, innoverende en hard groeiende organisatie die zich bezig houdt met verduurzaming. Zij stimuleren jouw persoonlijke ontwikkeling en opleiding en de kans om mee te groeien met de organisatie binnen een van onze technische functies. Daarnaast bieden wij jou:
• 25 vakantiedagen en 5 ADV-dagen;
• een goed salaris en een goede pensioenregeling;
• een uitgebreid inwerktraject en coaching on the job;
• een laptop;
• een vitaliteitsbudget; en
• personeelskorting en leuke personeelsfeestjes.

Gevraagd

* Je hebt minimaal een MBO-opleiding afgerond;
* Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie in een soortgelijke sector;
* je beheerst de Nederlandse taal goed (Engels pré);
* je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
* je bent woonachtig binnen een straal van 40 kilometer van Oosterhout/Breda;
* je hebt ervaring in de installatietechniek (pré); en
* je hebt ervaring met Microsoft Dynamics Field Service (pré).

Bedrijfsomschrijving

Je gaat werken voor de marktleider op het gebied van warmtepompen binnen de Benelux. Deze snelgroeiende organisatie is leverancier voor groothandels en daarnaast bieden zij een compleet advies aan de installateurs voor bestaande en nieuwbouwprojecten. De organisatie is onderdeel van een Zweeds concern dat al meer dan 40 jaar werkt aan deze duurzame energieoplossing voor een betere wereld. De producten en diensten onderscheiden zich door kwaliteit en prestaties. Vanuit het kantoor in Oosterhout wordt er met een jong en gedreven team hard gewerkt om de installateurs, architecten, groothandels zo goed mogelijk te adviseren. Als resultaat van de enorme groei zullen zij in de eerste helft van 2024 verhuizen naar een nieuwbouwpand in Breda (west).
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in