+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gouda.
Laad meer vacatures

Leerkracht onderwijs en behandelgroep Gouda

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

SO De Piloot locatie De Vlinder

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.321 - € 5.862 p/m

Vacatureomschrijving

Voor onze locatie De Vlinder in Gouda zoeken wij een gepassioneerde collega voor 3 dagen in de week. Je gaat als groepsleerkracht op de dinsdag, woensdag en vrijdag (0,6 FTE) aan de slag. Op deze vestiging van De Piloot verzorgen wij onderwijs en behandeling binnen één groep.
Totaal zitten er maximaal 10 leerlingen tussen de 3 en 6 jaar in de groep. De leerlingen in de betreffende groep vertonen gedragskenmerken voortkomend vanuit een stoornis en/of laag functionerende problematiek en zijn gebaat bij een leerkracht die affiniteit en/of ervaring heeft met deze doelgroep. Onze leerlingen zijn gebaat bij duidelijkheid, veiligheid en structuur én jij weet hen dat te bieden.

Het belangrijkste is dat er intensief samengewerkt wordt met Enver. Samenwerken met verschillende disciplines is jou op het lijf geschreven. Je bent als leerkracht niet de kapitein op het schip. Je doet het samen met de jeugdzorgwerkers!

Je bent van nature een teamspeler! Je kan relativeren en benadert problemen met humor en kan letterlijk en figuurlijk tegen een stootje. Je bent duidelijk en consequent en geeft je grenzen aan. Je staat stevig in je schoenen en bent altijd op zoek hoe jij kan zorgen voor de verandering van het gedrag en de ontwikkeling van het kind.
  • Zo spoedig mogelijk starten;
  • Je hebt een speciale basishouding en begrip voor het soms ongrijpbare gedrag van de leerling;
  • Je hebt vertrouwen in een positieve ontwikkeling van ieder kind, je kunt de leerlingen dan ook positief benaderen;
  • Je kunt variëren in didactische en pedagogische werkwijzen.


Gevraagd

Je bent een enthousiaste en gedreven persoon met een groot hart voor kinderen met specifieke gedragsproblemen. Je hebt een duidelijke visie op onderwijs en je kunt deze afstemmen op de behoefte aan structuur en duidelijkheid van onze doelgroep. Kortom; jij hebt alles in je mars om de leerlingen te helpen zich te ontwikkelen.
  • Je kan goed samenwerken in een klein, zelfstandig team;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent in het bezit van een pabo diploma;
  • Ervaring in het speciaal onderwijs is een pré, maar geen vereiste.


Aanbod

  • Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren en salaris conform cao-PO schaal LC (inschaling afhankelijk van kennis en ervaring);
  • Jouw werktijden zijn van 08:00 uur tot 16:30 uur;
  • Je komt terecht in een warm bad met zeer betrokken en ondersteunende collega’s;
  • Geweldige leerlingen met een eigen handleiding;
  • Er wordt intensief samengewerkt met Enver. Er zijn verschillende overleggen met de jeugdzorgwerkers, orthopedagogen en collega’s van De Piloot, waarbij je van elkaar kan leren!


Bedrijfsomschrijving

De Piloot locatie De Vlinder

De Piloot is een cluster 4 school en het hoofdgebouw van De Piloot zit gevestigd in Rotterdam Ommoord en is een school van stichting BOOR. Ongeveer 75 scholen vallen onder onze stichting, waaronder De Vlinder in Gouda (onderdeel van de Piloot).

De trainingsklas is een lesplaats voor leerlingen die kinder-psychiatrische dagbehandeling volgen in groep de Schelp (LUMC Curium en Enver) en groep de Ster (LUMC Curium).

Onze doelgroep bestaat uit leerlingen tussen 4 en 14 jaar, die dagbehandeling krijgen vanwege ernstige kinder-psychiatrische problematiek en gedurende de behandeling geen onderwijs volgen op hun eigen school.

De behandeling staat voorop, het onderwijs wordt in kleine stapjes opgebouwd om leerlingen weer succeservaringen te laten opdoen in het onderwijs. Leerlingen starten met 15 minuten onderwijs per dag. Dit kan worden uitgebreid naar maximaal 9 kwartieren per dag. Vanuit de methodiek Geweldloos Verzet laten we de leerlingen merken dat we onvoorwaardelijk beschikbaar zijn en leren we hen weer vertrouwen te krijgen in zichzelf en anderen. Gedurende de behandelperiode wordt in kaart gebracht wat de leerlingen nodig hebben om te kunnen functioneren en ontwikkelen in een schoolse setting zodat een passende vervolgplek kan worden gevonden als de behandeling wordt afgerond.

Meer weten? Kijk op onze website: https://www.depiloot.nl/vestigingen/locatie-de-vlinder/
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in