+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Docent algemene vormend onderwijs Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.862 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wij zoeken een enthousiaste Docent Algemeen Vormend Onderwijs die graag samenwerkt in een hecht team. Jouw rol is belangrijk voor de groei van onze leerlingen. Je geeft verschillende vakken en helpt leerlingen hun talenten te ontdekken. Bij ons krijg je een salaris volgens de CAO-PO en zijn er mogelijkheden voor persoonlijke groei door trainingen en cursussen. Ook is er flexibiliteit in het soort werk dat je doet. We kijken uit naar jouw sollicitatie om samen te werken aan de toekomst van onze leerlingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Ben jij de Onderwijs-Ontdekker die bruisende ideeën heeft over het verrijken van het Algemeen Vormend Onderwijs? Wil jij samen met een hecht team van docenten de Leerlingen van nu voorbereiden op de Toekomst? Dan hebben wij een boeiende uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een betrokken en enthousiaste Docent Algemeen Vormend Onderwijs om ons onderwijsteam te versterken.

Als Docent AVO speel jij een cruciale rol in de persoonlijke en intellectuele groei van onze leerlingen. Je geeft vakken zoals Nederlands, Engels, Geschiedenis, Maatschappijleer, en Biologie. Jij bent de "Katalysator" die ervoor zorgt dat leerlingen hun talenten ontdekken en een brede basis leggen voor hun toekomstige ontwikkeling. Samen met het team zorg je voor een stimulerende en veilige leeromgeving waarin leerlingen zichzelf kunnen ontplooien en hun "Eigen-Waarde" ontdekken.


Functie eisen

Een bevlogen persoonlijkheid met een passie voor het onderwijs en de ontwikkeling van leerlingen. Uitstekende communicatieve vaardigheden en de capaciteit om leerlingen te motiveren. Een sterke teamspeler die graag samenwerkt en kennis deelt met collega's. Een proactieve houding ten opzichte van persoonlijke en professionele groei.

Flexibiliteit en het vermogen om snel te schakelen tussen verschillende vakken en doelgroepen

Wat wij bieden aan jou:

  • Een salaris conform de CAO-PO tussen de €3.301,00 en €5.862,00 (LB of LC);
  • Als ZZP'er ben je ook zeker welkom!
  • Maandag® biedt een eindejaarsuitkering 8,33%, vakantiegeld 8,33% en een pensioenregeling bij Be Frank;
  • Flexibiliteit en zekerheid;
  • Vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een project voor de lange termijn behoort zeker tot de mogelijkheden;
  • Reiskostenvergoeding op basis van 0,23 per kilometer (loondienst);
  • Het werken aan je persoonlijke ontwikkeling en het volgen van diverse cursussen en trainingen behoort tot de mogelijkheden.

Wat vragen wij van jou:

  • Eerste of Tweede graad bevoegd of in opleiding.
  • Werkervaring in het onderwijs is een pré;
  • Fulltime, parttime is ook bespreekbaar.

Wil jij samen met ons bouwen aan het fundament voor de toekomst van onze leerlingen?. We kijken uit naar jouw "Onderwijs-Ontdekkende" sollicitatie!


Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent algemene vormend onderwijs die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in