+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zoetermeer.
Laad meer vacatures

Docent AVO vakken Zoetermeer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.100 - € 5.329 p/m

Vacature in het kort

Als docent speciaal onderwijs geef je les aan leerlingen met een beperking of gedragsstoornis. Je helpt hen niet alleen met schoolvakken, maar ook met hun ontwikkeling op andere gebieden. Je geeft extra aandacht en zorgt dat iedereen op zijn eigen tempo mee kan doen. Dit doe je door op een leuke manier les te geven en individuele begeleiding te bieden. Je werkt met speciaal lesmateriaal en kunt je creativiteit inzetten. Samen maken we jouw maandag ook heel leuk! Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

De docent speciaal overig onderwijs geeft les in het speciaal overig onderwijs.

De docent speciaal overig onderwijs is werkzaam op een school voor leerlingen met een beperking of gedragsstoornis. Dit kan gaan om leerlingen met een fysieke of mentale beperking/handicap die speciale begeleiding nodig hebben tijdens de lessen of die niet op een gewone school kunnen of willen meedraaien. De docent speciaal overig onderwijs geeft alle lessen die een docent op een gewone school ook zou geven en geeft les in specifieke vakken. Daarnaast geeft hij zijn leerlingen extra aandacht en tijd zodat ze goed mee kunnen draaien met de lessen. Daarnaast helpt de docent speciaal overig onderwijs de leerlingen zich op sociaal, emotioneel en intellectueel vlak te ontwikkelen. De docent speciaal overig onderwijs geeft iedere leerling evenveel aandacht en zorgt ervoor dat zij allemaal op hun eigen tempo mee kunnen lopen. Ook zal hij dus extra aandacht moeten besteden in de klas als leerlingen wat drukker zijn of wat moeilijker meekomen door bijvoorbeeld op een leuke manier les te geven of het gesprek aan te gaan.

De docent speciaal overig onderwijs maakt gebruik van al ontwikkelt lesmateriaal of ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal, geeft zijn leerlingen lessen, opdrachten en toetsen en kijkt deze na en becijfert deze. Daarnaast zal hij ook vergaderen met collega's.

De docent speciaal overig onderwijs moet op een leuke, educatieve en begrijpelijke manier les kunnen geven en ieder kind individueel kunnen begeleiden.


Functie eisen
  • Je hebt een lesbevoegdheid of de PABO afgerond, Master (S)EN is een pré;
  • (Stage-) Ervaring met lesgeven binnen het (speciaal) onderwijs
  • Je beschikt over sterke communicatieve en pedagogische vaardigheden;
Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers zijn vrijwel alle scholen in de regio Zuid-Holland. In ons sollicitatiegesprek zullen we erachter komen welke school het beste bij jou past.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent AVO vakken die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in