+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Leerkracht Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Driessen

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Driessen

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.001 - € 4.573 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij in het bezit van je PABO-diploma en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor Lucas Onderwijs zijn wij voortdurend op zoek naar leerkrachten. Heb je interesse of wil je meer weten? Lees dan snel verder!


Wat ga je doen?

"Ik ben meer geïnteresseerd in het enthousiasmeren van kinderen dan in het onderwijzen van de feiten. De feiten kunnen veranderen, maar dat enthousiasme voor het ontdekken van de wereld zal ze rest van hun leven bijblijven.” - Seymour SimonVoor verschillende scholen in Den Haag zijn wij op zoek naar leerkrachten binnen het basisonderwijs. We hebben mogelijkheden voor je indien je in het bezit bent van je Pabo-diploma OF als je in de laatste twee jaar van je Pabo zit. Er is veel mogelijk en we horen graag waar jij behoefte aan hebt!

Als leerkracht geef je op een inspirerende en motiverende wijze les aan de groep, hou je je bezig met de ontwikkeling van je leerlingen en ben je in staat om de organisatie hieromheen soepel te laten verlopen.

Jij krijgt de mogelijkheid om te kijken naar de diverse scholen die onderdeel zijn van Lucas Onderwijs. Wij zullen matchen met jouw voorkeuren en kijken waar Lucas Onderwijs naar op zoek is. Werk je graag bij verschillende scholen of verschillende groepen dan horen we het natuurlijk graag.


Wie ben jij?
  • Je bent in het bezit van een pabo-diploma of hebt de eerste twee jaar van je pabo behaald;
  • Je bent didactisch, organisatorisch en pedagogisch sterk;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent flexibel inzetbaar.
Waar ga je werken?

Lucas Onderwijs is een dynamische en betrokken stichting voor bijzonder en openbaar primair en voortgezet onderwijs. Wij werken vanuit de visie dat ieder kind recht heeft op het best denkbare onderwijs, om zich te kunnen ontwikkelen tot een zelfbewuste, verantwoordelijke en kansrijke burger. We stimuleren onze scholen dit te bieden binnen de kaders van onze filosofie 'Vrijheid in verbondenheid'.

Bij Driessen staan wij voor goed werkgeverschap en professionele werkzekerheid. Twee belangrijke factoren die voor jou als leerkracht bijdragen aan werkgeluk om als bevlogen en gepassioneerde leerkracht zo goed mogelijk je werk te kunnen doen en bij te dragen aan kwalitatief onderwijs.


Wat beloven wij jou?
  • Je wordt beloond met een goed salaris conform cao PO schaal LB van min€ 3.001,- en max € 4.573,-;
  • Contract naar jouw wens: een jaarcontract met vaste uren en doorbetaling in de schoolvakanties of een flexibel contract;
  • Een reiskostenvergoeding conform CAO PO;

Als medewerker via Driessen kun je daarnaast rekenen op mooie extra’s zoals collectiviteitskortingen bij verschillende (zorg)verzekeringen, een fiscaal voordelige uitruilregeling en €10 korting op je sportabonnement bij een van de 3550 sportscholen. Ook kun je bij ons gratis deelnemen aan verschillende opleidingen en workshops.


Is je interesse gewekt?

Reageer op deze vacature via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan telefonisch contact met Elke van Kessel via 0492-50 66 45 of stuur een e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in