+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groenlo.

Senior Ruby on Rails Developer Groenlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Nedap

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 uur
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In het team waarvoor we iemand zoeken, werken 8 softwareontwikkelaars met verschillende kennisgebieden. Sommige teamleden werken vanuit huis, anderen op kantoor. We gebruiken Engels als voertaal en komen twee keer per jaar samen. Onze manier van werken, Shape Up, helpt ons om ons werk goed te plannen. Bij ons bedrijf staat de mens centraal. We maken technologie die het leven van mensen op een positieve manier beïnvloedt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Jouw team

Het “Ons Medicatie” team bestaat uit 8 softwareontwikkelaars met verschillende specialisaties, en met een mix van fulltime en parttime dienstverbanden. Sommigen collega’s werken volledig remote en anderen werken gedeeltelijk op kantoor in Groenlo. De voertaal is Engels en we proberen 2 keer per jaar fysiek samen te komen. We maken gebruik van de Shape Up methodologie van 37 signals om ons werk te plannen. 

Ons internationale karakter en de mix van mensen en culturen maken Nedap uniek. Bij alles wat we doen stellen we de mens voorop. We maken technologie die mensen helpt gelukkiger en succesvoller te zijn in hun werk. We noemen dit ‘technology for life’. We werken vanaf ons hoofdkantoor, Nedap Campus in Groenlo en vanuit 11 locaties over de hele wereld. Nedap werd opgericht in 1929 en is sinds 1947 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam. 



Gevraagd

Vereiste ervaringen en skills

Wij zijn op zoek naar een Senior Ruby on Rails Developer met een aantal jaren ervaring in webapplicatieontwikkeling. Je bent technisch goed onderlegd en je bent in staat om actief deel te nemen aan discussies over toekomstige ontwikkelingen en architectuur van de applicatie. Ook onderhoud je contact met andere teams over nieuwe projecten.  

Ervaring definiëren we echter niet als jaren werkervaring, maar als het leveren van kwaliteit. Heb je ideeën en wil je deze met ons delen? Mooi! We zoeken altijd naar manieren om onze producten te verbeteren of dingen om van te kunnen leren. 

Daarnaast beschik je over:

  • Relevant werk- en denkniveau. 
  • Ruime ervaring met Ruby on Rails programmeren. 
  • Ervaring met de overige door ons gebruikte technieken en frameworks is een pre, zoals: MySQL, Stimulus, Sidekiq, Docker, Datadog, HL7 FHIR. 
  • Naast het programmeren vind je het leuk om een projectteam aan te sturen en heb je een sterk gevoel van eigenaarschap. We zoeken dan ook iemand die zowel in teamverband- als zelfstandig kan werken en waar het team zich aan kan optrekken. 
  • Je bent pragmatisch ingesteld en je krijgt dingen voor elkaar. 
  • Je kan je verplaatsen in de Nederlandse zorgmarkt en de dagelijkse uitdagingen van de zorgverlener. 
  • Daarnaast ben je vloeiend in het Nederlands en het Engels.

Hybride (remote) werken is gebruikelijk binnen Nedap. Deze functie mag zowel remote (tussen UTC-4 en UTC+3), hybride of on-site uitgevoerd worden, met een minimale aanstelling van 32uur per week.



Aanbod

Nedap Healthcare is er voor mensen in de zorg. Het is onze missie om samen de zorg beter te maken. Dit doen we door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden. Daarbij durven we verder te kijken dan de huidige standaarden in de zorg en sturen we op duurzame relevantie. 

Wij zoeken een Senior Ruby on Rails Developer die wil bijdragen aan nieuwe technische mogelijkheden om zo samen te werken aan betere zorg. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder.â¯

Als Senior Ruby on Rails Developer bij Nedap Healthcare zal je binnen de Dossier Tribe actief gaan meedenken- en werken aan de ontwikkelrichting van “Ons Medicatie”. Je krijgt de verantwoordelijkheid om projecten vanaf het begin op te pakken en tot een succesvol einde te brengen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan het uitwerken van een architectuur, tot het toetsen van de oplossing bij onze klanten.  

Samen met het team krijg jij de verantwoordelijkheid om te bepalen hoe projecten het beste kunnen worden opgepakt. 

Met “Ons Medicatie” helpen we zorgverleners bij het veilig toedienen van medicatie aan de cliënt. Het is een oplossing waarbij je vanuit het zorgdossier rechtstreeks kunt samenwerken met de apotheek. Je beschikt altijd over een actuele en uniforme toedienlijst van je client. 

Je hebt zoal van doen met zorginstellingen in Nederland in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg. Je werkt met een moderne Rails 7 applicatie met een front-end op basis van Turbo en Stimulus. 

De top 3 verantwoordelijkheden in je rol: 

  • Ontwerp en implementatie van functionaliteiten, die aansluiten bij het werkproces van zorgverleners. 
  • Borging van kwaliteit van de codebase(s).
  • Samenwerken met en begeleiden van teamleden. 

Sollicitatieprocedure

Nieuwsgierig geworden? Ga de uitdaging aan! Stuur je CV en motivatie via de sollicitatiebutton t.a.v. Hjalmar Wewerinke - van Marle. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Hjalmar Wewerinke - van Marle via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Liever even appen? Dat kan via 06 288 59 515!

  • Een technical assessment is onderdeel van de selectieprocedure.
  • Als je een aanbieding krijgt voor deze rol en je accepteert ons aanbod, dan hebben we ook een Verklaring Omtrent het Gedrag nodig.
  • Bij Nedap vertrouwen we op de diversiteit van mensen en organisaties. Een van de dingen die ons uniek maakt is onze diverse mix van mensen en culturen. Wij geloven in de kracht van ideeën en de energie van individueel initiatief. Dit is het fundament waarop onze hele organisatie is gebouwd.
  • We respecteren jouw privacy.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.



Bedrijfsomschrijving


Over Nedap Healthcare
Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in