+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groenlo.

Ruby on Rails Engineer – Logistics Tribe Groenlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Nedap

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In ons team werk je samen met verschillende experts aan het onderhouden van vijf apps. We komen wekelijks samen op onze campus. Je krijgt de kans om te werken met de nieuwste technologieën zoals Vue en Rails. Na een tijdje kun je deelnemen aan onze oproepdienst. We werken in korte projecten en iedereen kan ook aan persoonlijke projecten werken, zoals het verbeteren van onze systemen. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Jouw team

Team Agenda (Logistics Tribe) is een cross-functioneel productteam bestaande uit 7+ ontwikkelaars, een UX onderzoeker en een PO. We streven ernaar om minstens een dag per week samen te komen op onze campus in Groenlo.

We onderhouden vijf apps in een grotere suite. Al onze apps zijn Vue aan de voorkant, Rails aan de achterkant. Getest en netjes geserveerd via een 26 min. pipeline naar een containerized omgeving in ons eigen server cluster.

Deze suite wordt onderhouden door veel meer teams. We werken samen via een planning en organisatiestructuur die lijkt op het agile model van Spotify.

Wij geloven in "you built it, you run it". Als je na een paar maanden ingewerkt bent, vragen we je om mee te draaien in de oproepdienst. Eens in de ±7 weken ben jij de eindbaas als het gaat om vragen en verstoringen.

We werken samen aan één project tegelijk in iteraties van 2 weken. Naast de hoofdprojecten werkt elk teamlid aan zijn of haar fancy: zoals Docker deployments, data science, debatteren over de voordelen van bronzen matrijsplaten bij het extruderen van gedroogde pasta, etc.



Gevraagd

Vereiste ervaringen en skills
  • Enkele jaren ervaring in Ruby ontwikkeling: design patterns voor grote Rails applicaties, geautomatiseerd testen en SQL optimalisaties zijn voor jou vanzelfsprekend;
  • Ervaring met het leiden van software engineering projecten;
  • Bereid om zo nu dan een dag in de week naar onze campus in Groenlo te komen (ongeveer 1x per twee weken);
  • Wanneer je bent ingewerkt, sluit je aan bij de on-call rotatie waarbij je één op de ±7 weken zorgt dat het product optimaal presteert;
  • Agile/Iteratieve aanpak van onderzoek/ontwikkeling/projectmanagement;
  • Je spreekt vloeiend Engels, Nederlands is een pre;
  • Bereid om je te verdiepen in de Nederlandse gezondheidszorg.


Aanbod

Wil je fysiotherapeuten helpen bij het plannen van een fijne werkdag? Wil je de wachtlijsten voor een psycholoog verkorten? Wil je werken in een team van ambitieuze software developers die complexe uitdagingen oplossen?

Als Ruby on Rails Developer in team Agenda (Logistics Tribe) bouw je applicaties om logistieke problemen op te lossen voor therapeuten/coaches in de langdurige zorg. Deze problemen zijn complex door de samenloop van logistieke optimalisatie, regelgeving en ingewikkelde autorisatie. Het is aan jou om eenvoudige oplossingen voor deze complexe problemen te bedenken.

Je bouwt nieuwe functies door samen te werken met klanten, zakelijke partners en andere teams en neemt graag de leiding in projecten!


Sollicitatieprocedure

Nieuwsgierig geworden? Ga de uitdaging aan! Stuur je CV en/of motivatie via de sollicitatiebutton t.a.v. Roelof de Vries. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Roelof de Vries via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.   

  • Een assessment is onderdeel van de selectieprocedure;  
  • Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);  
  • Bij Nedap vertrouwen we op de diversiteit van mensen en organisaties. Een van de dingen die ons uniek maakt is onze diverse mix van mensen en culturen. Wij geloven in de kracht van ideeën en de energie van individueel initiatief. Dit is het fundament waarop onze hele organisatie is gebouwd.  

We respecteren jouw privacy. voor meer informatie.



Bedrijfsomschrijving


Over Nedap Healthcare
Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in