+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Hovenier Allround Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Templer

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben je Allround Hovenier en zoek je een nieuwe werkomgeving en/of een nieuwe uitdaging dan bieden wij jou een unieke werkplek in Groningen en omgeving. Je gaat aan de slag bij een mooi hoveniersbedrijf, dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en groen voor zowel particulieren als bedrijven. Het betreffen veelzijdige projecten in tuinaanleg, straatwerk, houtbouw en -bewerking, walbeschoeiing en onderhoud.

Je kunt jouw kennis en ervaring kwijt in:

    • de aanleg van tuinen, schuttingen, tuinhuisjes en andere houten constructies;
    • de aanleg van bestrating en eventuele verlichting en de aanleg van vijvers;
    • het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden uitvoeren zoals: maai-, snoei- & schoffel werkzaamheden, aanplanten vanaf beplantingsplan, onkruid wieden en het onderhoud van vijvers. 

De werkzaamheden voer je voornamelijk zelfstandig uit en eigen initiatief wordt gewaardeerd. Uiteraard kun je, wanneer nodig, altijd sparren met een collega.



Gevraagd

    • Vakgerichte opleiding en/of ervaring als hovenier;
    • Ervaring in straatwerkzaamheden of timmerwerkzaamheden wordt zeer op prijs gesteld;
    • Zelfstandig kunnen werken met oog voor detail;
    • Enthousiaste en leergierige instelling;
  • In bezit van rijbewijs (BE rijbewijs is een pré).


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt de kans om te werken bij een hoveniersbedrijf, waarbij samenwerken en door ontwikkelen tellen. We bieden de ruimte om te groeien. Je start eerst via Templer en bij goed bevallen is er op termijn kans op een contract bij het bedrijf zelf.

Werk je voor Templer dan maak je gebruik van onze “Vrij baan naar vast werk” optie. Wij staan voor een goede en spoedige doorstroom naar vast werk en zullen zo’n overstap te allen tijde stimuleren of je hierin ondersteunen. Tevens bouw je tijdens je eventuele opstartperiode op uitzendbasis pensioen op vanaf dag 1, zo loop je niets mis en spaar je direct voor je toekomst!

Heb je interesse in deze functie dan zien we jouw sollicitatie met plezier tegemoet! We nemen snel contact met je op om een kennismaking voor je in te plannen.


Sollicitatieprocedure

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever?

Registreer jezelf en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!



Bedrijfsomschrijving

Met ons team van circa 20 allround vak hoveniers en groenspecialisten kunnen wij alles voor u verzorgen wat u buitenshuis wilt aanpakken. Wij werken voor particulieren, bedrijven, gemeente en provincie, het onderwijs en zorginstellingen in Groningen, Drenthe en Friesland. We zijn een Groenkeur gecertificeerd bedrijf.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in