+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Business Manager (kantoor Groningen) Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

TMC

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Opleidingsbudget, Winstdeling

Vacatureomschrijving

TMC zoekt een Business Manager in Groningen! Heb jij een passie voor mensen en wat hen beweegt? Heb jij affiniteit met techniek en werk je graag met warme ingangen bij lokale organisaties maar ook grotere klanten zoals ASML, Unilever, DAF, Philips, MSD, Thermo Fischer, Aldi en vele anderen? Dan is dit wellicht een mooie vervolgstap voor jou!

Om onze groeiambitie verder vorm te geven, zijn wij op zoek naar een commerciële, zelfstandige Business Manager voor wie het contact met klanten en kandidaten geen geheimen meer heeft. Je bent toe aan verdieping binnen het recruitment vakgebied en daarmee aan de volgende stap in jouw loopbaan. Ons unieke werkondernemerschapsmodel helpt jou bij uitstek om onderscheidend in de markt te zijn richting klanten en kandidaten, waardoor je sneller succesvol zult zijn!


| JOUW KERNTAKEN ALS BUSINESS MANAGER

Relatiemanagement en Business Development

Het uitbouwen van bestaande relaties en acquisitie van nieuwe klanten zijn een belangrijk onderdeel van je takenpakket, waarbij je gebruik maakt van je eigen nieuwsgierigheid in commerciële zin en van het bestaande warme netwerk dat TMC in de loop der jaren heeft verdiend, met goede ingangen in de lijn. Bij TMC werken we zo min mogelijk vanuit vacatures maar richten we ons op de problematiek onze klanten. De gesprekken met klanten of prospects gaan dan ook over de inhoud en de mogelijke oplossingen daarvoor. Jij bent adviseur op inhoud en zodoende weet je klanten en inhurende lijnmanagers aan je te binden als expert zijnde!

Recruitment

Bij TMC werven we mensen die carrière maken als ondernemende consultants. Dit betekent dat onze technische professionals zich in het veld onderscheiden op het gebied van hun soft-skills en organisatiesensitiviteit. We noemen onze collega's dan ook wel werkondernemers. Je zoekt dus veel meer een nieuwe TMC-collega dan een match voor een nieuwe opdracht. Bij ons staat de mens écht centraal! Jij zoekt en vindt zelf specialisten en/of young professionals, afhankelijk van de businesscel waar je in terecht komt. Je doet dit op slimme manieren zoals netwerken, social selling en daarnaast met de ondersteuning van een groot intern Talent Acquisition Team die er mede voor zorgen dat jouw pijplijn gevuld wordt met goede kandidaten.

Field Management

Als Field Manager begeleidt je daarnaast de ondernemende consultants van project naar project en ondersteun je hen bij het ontwikkelen van hun kennis en vaardigheden. Dit doe je met de hulp van professionele coaches en ons uitgebreide opleidingsplatform. En door middel van allerlei activiteiten zoals ‘pizzasessies’ en ‘tech-tanks’ en ons eigen innovatie lab (TEL). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de beoordelings- en functioneringsgesprekken. Wie slim is in het onderdeel Field Management, haalt hier veel nieuwe kansen voor onze werkondernemers uit! Hoe leuk is dat, spreken over het wel- en wee van collega's in het veld, spreken met managers van hen en dus met klanten van TMC over de uitdagingen die ze in de komende periodes te wachten staan, om daarna de kansen voor elkaar en jezelf concreet te maken en met een oplossing te komen?


| WAT MAAKT TMC EEN BIJZONDER BEDRIJF?

Werken als ondernemende consultant betekent dat een medewerker verantwoordelijk is voor zijn eigen carrière en daardoor zichzelf optimaal wil ontplooien en ontwikkelen. TMC biedt hiervoor alle randvoorwaarden, zoals een vast dienstverband (zekerheid) en gerichte coaching en training (YOUniversity, met een coach en opleidingsbudget vanaf dag 1!). Daarnaast profiteren onze werkondernemers van een individuele beloning en winstdeling die gerelateerd is aan hun talent en prestatie, volledig transparant aan de voorkant gecommuniceerd en duidelijk zichtbaar voor zowel onze klant als de werkondernemer. Dit creëert een gevoel van de waarde die onze consultants vertegenwoordigen op de arbeidsmarkt en daardoor ook een helicopter view over de gehele organisatie in plaats van dat éne specifieke stukje kennis van dat éne specifieke projectonderdeel.

Binnen TMC, oftewel The Member Company, werken we vanuit businesscellen die gebaseerd zijn op technologische kennisgebieden, varriërend van Electronics tot Civiel. Doordat de cellen beperkt zijn in grootte en daardoor optimaal kunnen focussen, vormen ze een hoogwaardig kennisnetwerk. In ons TEL Lab krijgen de uitvinders van de business cellen, de ondernemers en overige geïnteresseerden de kans om hun eigen project/product te ontwikkelen en daadwerkelijk op de markt te brengen.

De cultuur bij TMC is mensgericht, informeel en met een energieke uitstraling. Er is geen sprake van groot corporate 'geklef': je wilt graag je werk doen vanuit de passie voor mensen en resultaat. Daar horen geen KPI doelstellingen bij, maar concrete en doelgerichte acties die uit jouw koker komen!


| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

Idealiter beschik je over een aantal jaren werkervaring binnen de arbeidsbemiddeling. We zoeken géén commerciële eenling maar juist een teamspeler met een ondernemende instelling, die resultaat boekt met sociale vaardigheden en mensenkennis.

Wat we vragen:

  • Afgeronde HBO-opleiding;
  • Werkervaring met commerciële taken of als (technisch) accountmanager binnen zakelijke dienstverlening;
  • Je bent leergierig en wilt je graag verder verdiepen in een van onze kennisexpertise gebieden (business cellen);
  • Bij voorkeur werkervaring in de (commerciële) arbeidsbemiddeling;
  • Je kunt je vinden in een informele werksfeer waar elke dag wel iets georganiseerd wordt, met daarnaast uiteraard een structurele vrijdagmiddagborrel;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
| WAT MAG JE VAN TMC VERWACHTEN?

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals met ondernemersbloed, die zeer vakbekwaam zijn en bijna altijd zelfstandig te werk gaan. Ons model voor ‘ondernemende consultant’ is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een vast dienstverband als de kansen van het ondernemerschap. Best of both worlds dus. Hiermee kan jij je als Business Manager snel onderscheiden ten aanzien van onze concullega's en daardoor ben je sneller succesvol! Ook voor jou gelden uiteraard onze speerpunten: zekerheid in de vorm van een vast contract, een persoonlijke coach en opleidingsbudget vanaf dag 1, een oneindig bonussysteem, auto/laptop/telefoon en volop doorgroeimogelijkheden.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovaties. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale hightech industrie, weten we precies wat tech-bedrijven nodig hebben om aan kop te blijven. Of beter gezegd, wie we nodig hebben. Jou!

We zien ernaar uit om je te leren kennen. Heb je vragen over de inhoud van de procedure? Neem dan gerust contact met ons op bij verdere vragen.

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in