+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Engineer Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kuijpers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie bij Kuijpers Service komen technologie en creativiteit samen. Als Engineer ben je de bruggenbouwer tussen klantwensen en technische oplossingen. Je dag begint met het aanpakken van complexe installatievraagstukken. Je leidt het ontwerpteam en zet klantbehoeften om in praktische ontwerpen. Je werkt aan het hele project, van begin tot eind. Bij Kuijpers werk je met een team dat net zo gepassioneerd is over techniek als jij. Dit is jouw kans om echt iets te betekenen en te groeien in je vak. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Mijn baan

Stel je voor: een wereld waarin technologie en creativiteit samensmelten, waar mijn talenten en vaardigheden de bouwstenen vormen voor innovatieve oplossingen. Als Engineer bij Kuijpers Service in Groningen ben ik de bruggenbouwer tussen klantbehoeften en technische realiteit. Mijn creatieve geest en technisch inzicht vormen de sleutel tot succes in deze rol.

Mijn dag begint met een uitdaging: een klant heeft een complexe installatie nodig en zoekt mijn expertise om dit te realiseren. Ik neem de functionele leiding over het ontwerpteam en begin met het vertalen van de klantbehoefte naar een functioneel ontwerp. Met mijn technische kennis en creatieve denkwijze construeer ik een installatie die voldoet aan de hoogste normen en specificaties.

Ik ben de architect achter elk project, van het opstellen van ontwerpuitgangspunten tot het maken van complexe technische berekeningen. Ik signaleer en verwerk wijzigingen, communiceer effectief met het team en zorg ervoor dat alle ontwerpen technisch en commercieel in balans zijn. Mijn verantwoordelijkheden omvatten ook het plannen en volgen van engineeringactiviteiten, het inbedrijfstellen van installaties en het leiden van het projectteam.


Daarom pas ik bij Kuijpers!

Bij Kuijpers Service krijg ik de kans om mijn passie voor techniek tot leven te brengen. Ik werk samen met een team van enthousiaste professionals die streven naar innovatie en kwaliteit. Met mijn afgeronde technische opleiding op mbo 4-niveau en ervaring in een vergelijkbare functie binnen de Utiliteit, ben ik klaar voor deze uitdaging. Mijn communicatieve vaardigheden, praktische denkwijze en kwaliteitsgerichtheid maken mij de perfecte kandidaat voor deze rol.  Maar nu de echt belangrijke punten.

Noot voor bureaus
Aan het ongevraagd presenteren van CV’s kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in