+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Manager Projectbeheersing IPM Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Brunel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Als Manager Projectbeheersing speel je een belangrijke rol in het succes van onze projecten. Je werkt samen met verschillende teams en zorgt ervoor dat alles goed loopt op het gebied van geld, tijd, kwaliteit en meer. Je moet niet alleen goed zijn in cijfers, maar ook sterk in het motiveren en begeleiden van anderen. Jouw taak is om ervoor te zorgen dat iedereen weet wat ze moeten doen en problemen op tijd oplost. Je werkt aan interessante projecten en leert elke dag iets nieuws. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Als Manager Projectbeheersing bij Project Solutions ben jij de partner voor onze opdrachtgevers in alle beheersingsaspecten als geld, risico, organisatie, tijd, informatie en kwaliteit. Je focust je tevens op de zachte kanten van projectbeheersing en houdt zo de verschillende disciplines in balans.

Je bent in staat om je te verdiepen in de inhoud en de specialisten in je team te challengen en bij te sturen om het optimale projectresultaat te halen. Vanzelfsprekend moet je daarvoor meer kwaliteiten in huis hebben dan alleen analytisch vermogen en resultaatgerichtheid; we rekenen ook op je empathie, overtuigingskracht en coachend vermogen. In control zijn en verbinding in het team creëren. Daar haal jij als manager projectbeheersing jouw energie uit.

Je bent (eind)verantwoordelijk voor het opstellen, implementeren, evalueren en verbeteren van de processen binnen het projectmanagementsysteem van uitdagende werken die je samen met collega’s van Engineering Solutions aangaat. Kernwoorden voor deze functie zijn: professioneel, voorspelbaar, betrouwbaar, proactief, onafhankelijk en kritisch.

Dit betekent in jouw rol:

  • Je adviseert ten aanzien van de beheersing van projecten en ondersteuning van onze opdrachtgevers;
  • Je zorgt voor de coördinatie en integraliteit van de disciplines risicomanagement, wijzigingenbeheer, kostenmanagement, planningsmanagement, financieel management, kwaliteitsmanagement, informatie- en documentmanagement;
  • Je creëert overzicht en werkt gestructureerd en biedt andere IPM leden de juiste omstandigheden om te focussen op de inhoud.
  • Je signaleert tijdig vertragingen (planning), overschrijdingen (financiën) en risico’s.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in