+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Projectleider Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Maak deel uit van een jong en dynamisch engineeringsbureau met een passie voor diverse projecten in de bouw. Als projectleider ben je het gezicht naar buiten en leid je projecten van begin tot eind. Je werkt samen met experts en krijgt veel vrijheid. Dit bureau staat voor duurzame relaties en biedt ruimte voor jouw groei door training en opleiding. Een kans om je passie te volgen en te werken in een team dat waarde hecht aan jouw inbreng. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsprofiel

Een trots, jong en dynamisch engineeringsbureau met 20 werknemers en fraaie, gevarieerde projecten. Ze staan bekend om hun diverse voetstappen in zowel de industrie, houtbouw als de utiliteitsbouw. De organisatie levert diensten op het gebied van o.a. Bouwkunde & Civiel, Werktuigbouwkunde en Installatietechniek. Ze zijn continu op zoek naar nieuwe uitdagende projecten en opdrachten, om hun bedrijf verder te laten groeien en medewerkers te laten ontwikkelen. Ze zijn onderscheidend door over de vakgebieden heen mee te denken met hun klanten. Stap voor stap behartigen zij de belangen van de projecten van vraag tot en met de oplevering. Hier staat het team van hoogwaardig gekwalificeerde project- en constructiemanagers, consultants, engineers en tekenaars garant voor.


Bedrijfscultuur

Ze staan voor een open bedrijfscultuur en een no-nonsens mentaliteit. Jij gaat samenwerken met deskundige collega’s. Bij elke stap wordt gestreefd naar duurzame relaties met de klanten. De diensten die er geleverd worden, bieden altijd voor een concrete toegevoegde waarde en vormen de basis voor een blijvende samenwerking.

In jouw rol als projectleider bouw ben jij namens onze opdrachtgever “hèt gezicht buiten” en onderhoudt de contacten met de opdrachtgevers. Je bespreekt de wensen van de klanten en vertaalt deze vakinhoudelijk naar een oplossingsgerichte en passende offerte. Binnen deze opdrachten, die variabel zijn qua budget, ben jij verantwoordelijk voor het hele project van de vraag tot oplevering en alles wat daar tussen zit.  Je bewaakt de kaders rondom de investeringen, calculaties, ontwerpen en engineren van de juiste materiaaltoepassingen. Je stuurt hierbij de medewerkers binnen de organisatie aan, zoals constructeurs en tekenaars. Zo zorg jij mede voor korte lijntjes in het overlegstructuur wat typerend is binnen dit engineeringsbureau. Je krijgt hierdoor veel vrijheid van de opdrachtgever, maar zij vragen van jou hiervoor een grote mate van zelfstandigheid terug.

Wil jij jouw loopbaan een nieuwe boost geven? Wil jij sparren met deskundige collega’s over mooie uitdagende projecten waar jij je passie en deskundigheid in kwijt kunt?  

Onze opdrachtgever biedt jou ruimte om te groeien en te leren door het volgen van vakgerichte opleiding of trainingen. Aarzel niet en pak deze uitdagende kans aan en wordt onderdeel van geweldig werkteam. 


Functie eisen
  • MBO of HBO Bouwkunde
  • Aantal jaren ervaring op het gebied van projectleider.
  • Ervaring in het geven van advies.
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Competenties:

  • Sociaal-communicatief sterk ontwikkeld
  • Teamplayer
  • Nauwkeurig
  • Leergierig, representatief en durft mee te denken

Herken jij jezelf in het profiel? Solliciteer dan door te klikken op de sollicitatiebutton. Bij eventuele vragen kun je contact opnemen met Paul Sporrel van Headhuntersteam via tel: 050 526 88 84 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in