+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.

Planner Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van energiedistributie en draag bij aan de toekomst van het energienetwerk. Als planner speel je een cruciale rol in het beheer en de uitbreiding van onze infrastructuur. Je bent de schakel tussen operationele uitvoering en tactische planning, waarbij je risico s identificeert, stakeholders coördineert en rapporteert over financiën en prognoses. Jouw inzichten en verbetervoorstellen zijn essentieel in het realiseren van onze missie. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsprofiel

Deze organisatie is een van de acht netbeheerders van het land en voorziet in het brengen van elektriciteit en gas naar woningen of bedrijven en ziet toe op het beheer en onderhoud van de energiemeter. Energienetten worden constant opnieuw aangelegd en onderhouden. Bovendien worden gas- en stroomstoringen zo snel mogelijk opgelost. Met het oog op de energietransitie staat de organisatie voor grote uitdagingen. Zo zullen de komende jaren het energienetwerk worden uitgebreid en worden heringericht.  Dit vergt extra aanschaf van middelen en personeel.

Als planner verzorg jij de middellange termijn planning en bepaal jij de kaders van de korte termijn planning. Jij benoemt de operationele en tactische riscio’s. Jij voorziet het (asset)management van input over latest estimate en capaciteit. Jij anticipeert op onvoorziene situaties en bent hierbij de contactpersoon voor verschillende stakeholders. Jij rapporteert op basis van de input van BI aan de manager over de voortgang van de financiën, aantallen en prognoses. Jij draagt verbetervoorstellen en scenario’s aan voor risicobeheersing van de uitvoeringscapaciteit om voorspelbaarheid richting stakeholders te bieden. Jij stelt samen met de PFM’er en eventueel collega LTP’er het toegewezen deel van de jobplanning op met overige betrokkenen conform het PVA. Jij stemt het jaarorderboek af met de opdrachtgever op basis van prioriteit en beschikbare capaciteit en middelen. Jij verzorgt de acceptatie van werkopdrachten van de opdrachtgever en beoordeelt deze op kwaliteit en uitvoerbaarheid. Jij initieert een 4-6 wekelijks overleg met PMers van de projecten, zodat mijlpaal en C&U bijstellingen uitgevoerd kunnen worden in Primsa en koppelt de resultaten terug aan de PMer. Jij levert volgens planning alle stappen om te komen tot een AsM en EBS geaccepteerd en goedgekeurd JOB.


Functie eisen
  • Jij beschikt over HBO denk en werkniveau;
  • Jij bent in bezit van een BVCA;
  • Jij hebt minimaal 5 jaar aan werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Jij hebt kennis van planningsmethodieken en planningsystemen;
  • Jij hebt kennis van agile werken;
  • Jij bent klantgericht en digivaardig;
  • Jij bent sterk resultaatgericht en stressbestendig.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in