+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.
Laad meer vacatures

Elektromonteur Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Introductie

Ben jij een ervaren elektromonteur die op zoek is naar een uitdagende functie in de regio Haarlem? Zoek dan niet verder! Wij zijn op zoek naar een elektromonteur met passie voor het vak. Als elektromonteur bij ons ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden op diverse locaties in de regio Haarlem. Ben jij de elektromonteur die wij zoeken? Neem dan contact met ons op!


Organisatie

Onze organisatie is een familiebedrijf dat al tientallen jaren actief is in de elektrotechnische sector in de regio Haarlem. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties bij particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij onze klanten en medewerkers. Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde professionals die streven naar kwaliteit en klanttevredenheid. Door onze jarenlange ervaring en brede expertise kunnen wij onze klanten voorzien van advies op maat en een uitstekende service. Wij zijn er trots op dat wij als familiebedrijf onze eigen normen en waarden hanteren en ons niet laten leiden door de waan van de dag. Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om op een verantwoorde manier om te gaan met het milieu en onze bijdrage te leveren aan een betere toekomst. Onze organisatie heeft een platte structuur en er heerst een informele werksfeer. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen en bieden daarom regelmatig opleidingen en trainingen aan. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerd lid van ons team.


Functie

Als elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden bij klanten op locatie. Je verricht onderhoudswerkzaamheden, voert reparaties uit en installeert nieuwe elektrotechnische installaties. Daarnaast ben je in staat om storingen te analyseren en op te lossen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband en je bent in staat om op een professionele manier met klanten om te gaan.


Functie eisen

Ben jij in het bezit van:

  • Afgeronde MBO-opleiding Elektrotechniek niveau 3 of 4;
  • Werkervaring als elektromonteur;
  • Kennis van elektrotechnische installaties en regelgeving;
  • In het bezit van een VCA-certificaat of bereid deze te behalen;
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Klantvriendelijk, communicatief vaardig en representatief;
  • Zelfstandig kunnen werken en verantwoordelijkheid kunnen dragen;
  • Flexibele instelling en bereidheid om storingsdiensten te draaien.
Aanbod

Wij bieden onze medewerkers een uitdagende en afwisselende functie als elektromonteur in een informele werkomgeving. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen en bieden daarom regelmatig opleidingen en trainingen aan. Hiermee kunnen onze medewerkers hun kennis en vaardigheden vergroten en doorgroeien binnen ons bedrijf. Wij bieden een zeer goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding. Daarnaast hebben wij een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden.


Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom. Je kunt solliciteren via de solliciteer knop of je kunt ons rechtstreek een mail sturen. Bellen of per e-mail is natuurlijk ook altijd goed. Binnen uiterlijk 48 uur reageren we op je sollicitatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in