+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.
Laad meer vacatures

(Coördinerend) Leerkracht voor Hoogbegaafde Leerlingen Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sanyu Onderwijs

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Freelance / Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij die Gepassioneerde collega die toe is aan een nieuwe stap enals Leerkracht -al dan niet in combinatie met de rol van Meewerkend Coördinator - aan de slag wil op onze kleine particuliere- maar niet commerciële- school in Haarlem?

De vacature
Wegens uitbreiding van onze activiteiten en groei van de school combineren we de oproep voor de vacature van Leerkracht (minimaal 2 dagen per week) met de vacature voor Meewerkend Coördinator namens het Bestuur (minimaal 3 dagen per week) .

Als Leerkracht bied je samen met de collega's begeleiding en onderwijs binnen een (deels zelf ontwikkeld) gevarieerd programma. Je bent daarbij passend bij de behoefte van de leerlingen zowel gericht op het afronden van de (verplichte) basisvaardigheden als op groei van de persoonlijke vaardigheden.
Als Meewerkend Coördinator ben je namens het bestuur aanspreekpunt voor ouders en leerlingen t.a.v. de coach-overstijgende inhoud van ons onderwijs, de begeleiding van onze leerlingen en daaraan gerelateerde zaken. Je kunt vanuit die rol door de collega coaches betrokken worden bij leerlingen met bespreekpunten t.a.v. de geboden onderwijs- en ontwikkelbegeleiding waarbij als een plus een bredere blik nodig is. Je fungeert waar nodig als escalatieniveau.

Onze school
Sanyu Onderwijs biedt meer- en hoogbegaafde leerlingen een gepersonaliseerde ontwikkellijn met begeleiding en onderwijs op maat.

Het kleine team bestaat uit betrokken en ervaren collega's met een brede diversiteit qua achtergrond. Samen zijn we verantwoordelijk voor alle leerlingen.

Wij willen dat onze leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen en zich gezien en begrepen voelen. Het onderwijsprogramma wordt passend bij de leer- en begeleidingsbehoefte gepersonaliseerd en meestal top down en niet-lineair ingevuld waarbij we werken met een breed arsenaal aan materialen. De ontwikkelbehoefte van de leerling staat altijd centraal bij de invulling van het persoonlijke ontwikkelplan. Dat betekent dat sommige leerlingen meer aan de didactische basisvaardigheden werken en anderen meer aan de persoonlijke vaardigheden. We denken en werken graag vanuit mogelijkheden en kansen.
Onze leerlingen volgen onderwijs vanuit een van onze twee basisgroepen en ontmoeten daar kinderen van verschillende leeftijden met zowel "denk- als doehoofden". Elk van hen heeft een sterke behoefte om vanuit autonomie en veiligheid te ervaren en te leren. Bij sommige van onze leerlingen is de ontwikkeling en/ of het leren in de verdrukking gekomen of in meer of mindere mate tot stilstand gekomen. Zij hebben dan bewuste landingsruimte nodig om vanuit vertrouwen weer te kunnen gaan bloeien en groeien.

Interesse?
Heb je interesse en/of wil je meer informatie neem dan een kijkje op onze website of mail ons via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. We plannen als start graag een (digitale) kennismaking.
Na een voor beiden positief verlopen kennismaking nodigen we je graag uit om een dag(deel) mee te lopen binnen de klas.

Gevraagd

Wat neem je mee?
Ø Leerlingen, ouders en collega's ervaren jou als iemand met een duidelijke en aangename communicatiestijl en manier van samenwerken;
Ø Je hebt een duidelijke visie op onderwijs en je kunt deze afstemmen op de behoefte aan structuur en behoefte van onze doelgroep;
Ø Je hebt flexibele (werk)houding en straalt rust en vertrouwen uit;
Ø Je bent in staat binnen met helder klassenmanagement structuur te bieden en te differentiëren;
Ø Je durft je buiten de gebaande paden te begeven;
Ø Je bent in het bezit van een Pabo diploma en hebt passende ervaring in het (speciaal) onderwijs.
Ø Je wilt jezelf blijvend ontwikkelen op het gebied van onderwijs en hoogbegaafdheid.

Aanbod

Wat hebben wij jou te bieden?
>Een aanstelling voor minimaal twee dagen en maximaal 4 dagen per week.
> Een contract met uitzicht op een vast dienstverband of een Samenwerkingsovereenkomst als ZZP'er.

Uren

16 - 24 uur
in overleg en afhankelijk van rol
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in