+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.

Junior asset manager Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Building Heroes

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Building Heroes

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Streef jij ernaar een held te zijn in de wereld van bouw, infrastructuur en vastgoed? Wij zijn op zoek naar jou! Wij bieden spannende projecten in een kleine, vriendelijke organisatie. Je krijgt de kans om te groeien en te leren in een team dat samenwerken belangrijk vindt. Ook kun je rekenen op een goed salaris, een laptop, telefoon, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling. We zorgen voor mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met opleidingen en trainingen. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Be a hero

In een wereld die continu verandert, streven wij naar een inhaalslag in de bouw-, infra- en vastgoedsector. Wij zijn jouw partner voor slimme en efficiënte oplossingen voor de uitdagingen van vandaag. Wij focussen op een integrale aanpak en het scherp stellen en bewaken van project- en toekomstdoelen. Door voortdurende ontwikkeling en samenwerking, is de bouwsector tot alles in staat.

Onze diensten omvatten contractmanagement, project-/procesbeheersing, assetmanagement, datamanagement, aanbestedingen en tenders, planontwikkeling, omgevingsmanagement en communicatie. We concentreren ons vooral op projecten die bijdragen aan de verduurzaming van Nederland, zoals het aanleggen van warmtenetten, uitbreiding en versterking van het elektriciteitsnet, verduurzaming van gebouwen en de bouw van windmolenparken op land en op zee. Met onze slimme data- en assetmanagementoplossingen halen we het maximale uit de assets van onze opdrachtgevers.

Benefits
  • Interessante projecten binnen een kleine, platte organisatie.

  • Ruimte voor persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling.

  • Een omgeving waarin samenwerken centraal staat.

  • Een competitief salaris, laptop, telefoon, reis- en pensioenregeling.

  • Mogelijkheden voor relevante opleidingen en trainingen.

Bouwstenen voor succes

Wij streven bij onze afdeling Asset Management naar slim en efficiënt onderhoud van infrastructuur en gebouwen. Als Junior Assetmanager start je met het structureren van datastromen en het opstellen van rapportages en eindopleveringen. Je analyseert trends in meldingen, storingen en calamiteiten, en stelt onderhoudsscenario's op. Door samen te werken met ons Data Solution team en onze klanten, lever je waardevolle bijdragen aan optimalisatievraagstukken en verbetervoorstellen.

  • WO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een technische richting.

  • Interesse in datagedreven oplossingen.

  • 0-2 jaar ervaring in de bouw, assetmanagement is een pre.

  • Persoonlijkheid: nieuwsgierig, analytisch, oplossingsgericht, hands-on, teamspeler.



Bedrijfsomschrijving

Stap binnen in een wereld waar kennis voor iedereen toegankelijk is. Bij ons draait het niet alleen om adviseren, maar om actief samenwerken op alle niveaus - strategisch, tactisch en operationeel.We geloven in het delen van kennis, niet alleen met onze klanten, maar ook intern, waar we investeren in de ontwikkeling van onze mensen. Coaching en kennissessies vormen de basis voor zowel persoonlijke als inhoudelijke groei. Onze organisatiecoach zet zich volledig in voor de ontwikkeling van onze mensen en teams binnen onze teams. Door constant met elkaar in gesprek te blijven, grijpen we kansen aan en versterken we onze band met gezellige teamuitjes, borrels, diners, en jaarlijkse excursies.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in