+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.
Laad meer vacatures

Chauffeur C Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PDZ Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

In deze functie draait alles om het behouden van een schone leefomgeving. Je werkt in een team dat zorgt voor belangrijke taken in de stad, zoals parkeerbeheer en groenonderhoud. Elke dag is anders: je start vroeg, werkt buiten en helpt de stad mooi te houden. Er zijn kansen om te groeien door trainingen. Ook is er de mogelijkheid om uiteindelijk een vast contract te krijgen. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Bij onze relatie staat het behoud van de leefomgeving te allen tijde centraal. Het takenpakket is gevarieerd en omvat alle aspecten die essentieel zijn voor een moderne stad: van efficiënt parkeerbeheer tot duurzame mobiliteit en van afvalinzameling tot integraal groenbeheer.

Een voltijds functie met kans op vaste aanstelling op termijn. De werktijden liggen tussen 07.00 uur en 17.00 uur. Bovendien biedt de organisatie volop kansen voor professionele groei en ontwikkeling door middel van opleidingsmogelijkheden. Het salaris varieert tussen €2.500 en €3.000 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van ervaring en leeftijd. 

Hoe kan je dag eruit zien?

Je komt ’s morgens binnen, je klokt in en je gaat omgekleed naar de kantine even een kop koffie drinken. Je bent dan al langs de planning gelopen om de tas met de werkopdrachten en voertuigsleutels op te halen. 

Om 07.30 uur draai je het terrein af op weg naar een wijk. Als je klaar bent in de wijk dan ga je de eerste keer afval storten en dan neem je een kleine pauze. Je gaat na de pauze opnieuw een wijk in, je zamelt afval in tot lunchtijd. Je stort eerst weer het afval dat jullie hebben opgehaald en daarna ga je naar de kantine om te lunchen. 

Na de lunch ga je wederom de wijk in, daarna weer storten. Vervolgens is het tijd om je voertuig af te tanken, schoon te maken en hierna meld je je af bij de planning en is je werkdag voorbij. 

Wat ga je doen?

  • Bedienen van diverse voertuigen, machines en kranen om afval te verzamelen, verwijderen en/of te scheiden. Je zorgt voor de controle van voertuigen, voert preventief onderhoud uit, detecteert en meldt eventuele defecten en laat deze repareren.
  • Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van een volledige administratie met betrekking tot vrachtwagens (zoals tachograafschijven, chauffeurskaarten, vrachtbrieven, dagstaten, losbonnen, etc.).
  • Je draait mee in de piketdienst en kunt worden ingeroosterd voor werk buiten reguliere werktijden. Ook ben je beschikbaar voor andere taken die zich voordoen.
  • Je hebt geruime ervaring met het besturen van verschillende voertuigen, machines en kraaninstallaties. Je bent in het bezit van een autolaadkraan certificaat, een geldig VCA en je beschikt over rijbewijs B, C en E. De P90 norm uit de Cao geldt voor deze functie, hier wordt in de selectie rekening mee gehouden.

Daarnaast kan je goed samenwerken, ben je resultaatgericht. Je werkt zorgvuldig, bent flexibel en je kan goed communiceren. Je bent breed inzetbaar en gaat op klantgerichte wijze met burgers om. Je hebt kennis van de stad Haarlem. Goede conditie is een pré vanwege de aard van de werkzaamheden. Je bent in bezit van minimaal VMBO/MBO werk- en denkniveau, aangevuld met vakgerichte trainingen en cursussen. 


Over het bedrijf

Onze relatie heeft als uitgangspunt om de gemeentelijke inzameltaken, die voortvloeien uit de Wet Milieubeheer, in opdracht van de gemeente uit te voeren. Het gaat om een innovatieve organisatie die zich inzet om zo duurzaam mogelijk te werken.


Wat wij vragen
  • Je bent een ervaren bestuurder van verschillende voertuigen, machines en kraaninstallaties. 
  • Je bent in het bezit van een autolaadkraan certificaat, een geldig VCA (binnen drie maanden na start ook te behalen via PDZ) en je beschikt over rijbewijs B, C en E. 
  • De P90 norm uit de Cao geldt voor deze functie, hier wordt in de selectie rekening mee gehouden.
  • Daarnaast kan je goed samenwerken, ben je resultaatgericht. 
  • Je werkt zorgvuldig, bent flexibel en je kan goed communiceren. 
  • Je bent breed inzetbaar en gaat op klantgerichte wijze met burgers om.
  • Je hebt kennis van de stad Haarlem.
  • Goede conditie is een pré vanwege de aard van de werkzaamheden. 
  • Je bent in bezit van minimaal VMBO/MBO werk- en denkniveau, aangevuld met vakgerichte trainingen en cursussen. 
Wat wij bieden

Een voltijdse positie met de kans op een vaste aanstelling op lange termijn. De werkuren vallen tussen 07.00 uur en 17.00 uur. Bovendien biedt de organisatie tal van mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en opleidingen. Een competitief salaris variërend van €2.500 tot €3.000 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Dit salaris is exclusief vakantiegeld, eindejaarsuitkering en toeslagen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in