+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlemmerliede.
Laad meer vacatures

Schilder Haarlemmerliede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.450 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Ben jij een ware meester in het schildersvak en begrijp je dat het veel meer omvat dan simpelweg verven? Als schilder ben jij de ultieme deskundige in schuren, plamuren, gronden, aflakken, texen, afkitten en het behandelen van houtrot. Met jouw vaardigheden transformeer je oppervlakken tot prachtige kunstwerken waar mensen hun ogen niet vanaf kunnen houden. Of je nu werkt aan een historisch pand of een pas gerenoveerde villa, elke dag brengt nieuwe uitdagingen en boeiende projecten met zich mee. Jouw talent als schilder kent geen grenzen!


Ben jij het?

Om in aanmerking te komen voor deze positie als schilder, dien je minimaal 2 jaar ervaring in het vak te hebben. Je hebt een flexibele instelling en een scherp oog voor detail. Bovendien dien je in het bezit te zijn van een VCA-certificaat of bereid te zijn dit via ons te behalen. Met jouw verzorgde uitstraling en vriendelijke persoonlijkheid weet je klanten altijd een glimlach te bezorgen. Voor jou zijn hard werken en plezier hebben de ideale combinatie. Als je nog geen ervaring hebt als schilder, maar wel gedreven bent, nodigen we je ook van harte uit om kennis te maken, omdat we ook plaats hebben voor aankomende schilders.


Wat wij bieden
  • Bij ons kun je rekenen op een kleurrijk salaris dat aansluit bij de Schilders CAO, variërend van €2.500,- tot €3.450,- per maand, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Bij bewezen vakmanschap bieden we je graag een vast contract aan, waardoor je een stabiele basis hebt in jouw carrière.
  • Vanaf dag één bouw je pensioen via Stipp of BPF Schilders, zodat je ook voor de toekomst goed bent voorbereid.
  • Elk jaar krijg je de kans om twee opleidingen/cursussen te volgen, op kosten van Faber. Denk aan spuittechnieken of houtrotreparaties, waarmee je jouw vaardigheden verder kunt ontwikkelen.
  • Je kunt altijd rekenen op persoonlijke begeleiding van jouw contactpersoon, die jou ondersteunt bij alles wat met werk te maken heeft.
  • Geniet van gezellige borrels en BBQ's met jouw collega-schilders, waar je kunt ontspannen en plezier maken.
  • Bovendien kun je sparen voor fantastische uitjes, gereedschap en andere gave cadeaus via het Faber spaarprogramma, als blijk van waardering voor jouw inzet en betrokkenheid.
Waar jij werkt

Bij ons krijg je de kans om te werken bij een onderhoudsbedrijf dat altijd up-to-date is met de nieuwste ontwikkelingen in de schildersindustrie. Het team bestaat uit diverse collega's die je met open armen ontvangen als nieuwe collega. Je werkzaamheden zullen voornamelijk gericht zijn op bedrijven en particulieren.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in