+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Halsteren.
Laad meer vacatures

Weekendkracht Kassa Halsteren

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Intratuin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 10 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wil je deel uitmaken van een team dat zich inzet voor de beste service aan gasten? We zoeken een weekendkracht voor de kassa. Je werkt in een gezellig team dat gastvrijheid belangrijk vindt. Je dag bestaat uit werken bij de kassa, helpen van gasten en zorgen dat alles netjes is. Je leert ook andere delen van de winkel kennen. We bieden een leuke baan in het weekend met flexibele werktijden. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij deel uitmaken van een groeiende organisatie en zie jij jezelf onze gast de beste service verlenen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WEEKENDKRACHT KASSA

oproepbaar

We zijn een gedreven team waarin de gast op nummer 1 staat. Samen maken wij het verschil voor onze gast en zijn wij bezig met het verbeteren van onze gastgerichtheid en gastvrijheid. We maken het verschil door nog net even door te vragen waar de gast naar op zoek is en dit nog even te regelen. 

Hoe ziet je werkdag eruit bij ons?  

Je zult bij ons vaak te vinden zijn bij de kassa waar je het laatste contact hebt met onze gasten. Daarnaast ben je ook regelmatig te vinden in ons kassagebied om de nieuwste artikelen aan te vullen en te spiegelen. Wanneer het rustig is, ben je ook inzetbaar op andere afdelingen van onze winkel en leer je de afdelingen op een andere manier kennen.

Profiel

Je wordt enthousiast van helpen en je geeft onze gast een warm welkom. Daarnaast wil je graag in teamverband werken en geef je graag jouw frisse energie door aan je collega's en uiteraard aan onze gasten. Je vindt nauwkeurig en accuraat werken belangrijk en je bent betrouwbaar. 

Wij bieden

Een leuke weekendbaan met een goede sfeer. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Retail non-food. De werktijden zijn in overleg en zullen voornamelijk plaatsvinden op donderdag- of vrijdagavond, in het weekend en op feestdagen. Dit gaat in overleg. 

Word jij onze nieuwe collega? Klik dan op de knop "Solliciteer direct"

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in