+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Harderwijk.
Laad meer vacatures

Junior Planner Harderwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PRO-GRESS

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.818 - € 2.881 p/m
  • Laptop, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij ons krijg je de kans om te werken als Junior Planner in de wereld van telecominfrastructuur. Je gaat aan de slag met het maken van planningen voor glasvezelmonteurs en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Ook als je nog geen ervaring hebt, helpen we je om alles te leren. Je werkt in een team waar samenwerking belangrijk is. Plus, je krijgt de kans om met slimme ideeën te komen. En niet te vergeten, gratis spinning lessen op kantoor! Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij een nieuwe uitdaging aan als Junior Planner. Dan is dit je kans! Lees snel verder en solliciteer.

Meer over de opdrachtgever

Verbindingen maken. Dat is wat onze partner al 60 jaar doet. Onze partner verzorgt het complete traject rond de aanleg van complexe telecominfrastructuur. Ze leveren meerwaarde door een betrouwbare en innovatieve businesspartner te zijn voor netwerkeigenaren, zowel binnen als buiten de telecomwereld. Samenwerking staat centraal; onze partner zorgt ervoor dat hun partners optimaal kunnen presteren. Continu worden slimme oplossingen bedacht om zowel zichzelf als hun partners te verbeteren. Nu, morgen en in de toekomst.

Onze partner heeft zijn hoofdkantoor in Harderwijk, Nederland, en heeft ongeveer 2.000 medewerkers in dienst. Met een internationaal bereik heeft het ook vestigingen in Duitsland, Denemarken en Tsjechië.

Solliciteer direct
Wat ga je doen?

De afdeling Installatie Techniek houdt zich bezig met het aanleggen van glasvezel in hoog- en laagbouw panden. Nog geen kennis van glasvezel? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat jij alle informatie krijgt om je werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren en je dit vak helemaal eigen te maken.

In die functie als planner maak je de planningen voor onze glasvezelmonteur. Ook voorzie jij onze onderaannemers van de juiste informatie zodat zij hun eigen planning op kunnen maken. Jij bent en voelt je verantwoordelijk voor het verloop buiten bij onze monteurs.

In sommige gevallen kan je te maken krijgen met complexe planningen. Daarbij controleer je of de dagplanning zijn gehaald en onderzoek je de redenen wanneer dit niet het geval is.
Wij krijgen storingen met een hoge urgentie, die ingepland moeten worden bij de monteurs Hierbij is het een leuke uitdaging om een monteur binnen de juiste tijd op locatie te krijgen! Kortom in deze rol ben je echt een spin in het web. 

De gehele dag door heb jij (telefonisch)contact met verschillende partijen, de glasvezelmonteurs maar denk hierbij ook onze opdrachtgevers en de bewoners van de desbetreffende panden. Wij zijn dan ook op zoek naar een spontane en communicatief vaardige collega om ons kleine team te versterken. 
 

Je beschikt over

Als persoon ben jij stressbestendig en kunt snel schakelen op het moment dat een planning volledig omgegooid dient te worden, je bent je er van bewust dat stilstand van de monteurs ten kostte gaat van de te maken productie en doet er alles aan om de monteurs ten aller tijde aan het werk te houden.

Ervaring met plannen is een pré maar jouw enthousiaste houding en spontaniteit geven echter de doorslag. Het volgende is daarbij ook van belang:

  • Je hebt minimaal MBO 3 werk –en denkniveau;
  • Je communiceert helder in woord en geschrift en weet anderen te enthousiasmeren;
  • Je werkt nauwkeurig en hebt het overzicht om week- en dagplanningen te maken.

Zorgvuldigheid is voor ons belangrijk. Een (beperkte) screening zal daarom onderdeel zijn van de selectieprocedure. 

Wat bieden wij?

Een bijzondere cultuur waarin kansen worden geboden om te blijven groeien. Uitdaging om continue in beweging te blijven. Fijne collega’s die je graag verder helpen. En een werkklimaat waarin we je stimuleren om met verbeter ideeën te komen!

Verder krijg je:

  • Een salaris tussen de €2.818,- en €2.881,- , op basis van een 40 urige werkweek;
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • 8% vakantiegeld;
  • Een reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer;
  • Een telefoon en laptop van de zaak;
  • De mogelijkheid om hybride te werken, met een thuiswerkvergoeding van €2,35 per dag;
  • Een goede pensioenregeling bij pensioenfonds PMT;
  • Gratis spinning lessen op kantoor in Harderwijk.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in