+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Harderwijk.
Laad meer vacatures

Planner – Orderbehandelaar Harderwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PRO-GRESS

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.662 - € 3.104 p/m
  • Laptop, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In ons team dat zorgt voor het glasvezelnetwerk, zoeken we een Orderbehandelaar. Je gaat werken met veel orders en helpt bij het oplossen van problemen. Je praat met collega's, onderaannemers en de klant. Ook zorg je dat alles goed loopt. Je werkt soms thuis en krijgt daarvoor een vergoeding. Plus, je krijgt een telefoon en laptop van ons. En als extraatje: gratis spinninglessen op kantoor! Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

De afdeling Beheer en Assurance (B&A) is binnen ons bedrijf verantwoordelijk voor het maken van na-aansluitingen en het oplossen van verstoringen in het glasvezelnetwerk. Voor in dit team zijn we op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Orderbehandelaar.

Meer over de opdrachtgever

Verbindingen maken. Dat doen ze al 60 jaar doen. Zij verzorgen het complete traject rond de aanleg van complexe telecominfrastructuur. Zij leveren meerwaarde door een betrouwbare en innovatieve businesspartner te zijn voor netwerkeigenaren binnen en buiten de telecomwereld. Maar nooit alleen. Ze werken altijd samen. En we zorgen ervoor dat de ander daardoor optimaal kan presteren. De opdrachtgever blijft continu slimme oplossingen bedenken om hunzelf en hun partners beter te maken. Nu, morgen en daarna!

Onze klant heeft haar hoofdkantoor in Nederland (Harderwijk). Er werken circa 2.000 medewerkers. Zij zijn internationaal actief en hebben ook vestigingen in Duitsland, Denemarken en Tsjechië.

Solliciteer direct
Wat ga je doen?

Je werkt samen met twee collega’s en behandelt gezamenlijk een orderomvang van meer dan 2000 orders per week. Als Orderbehandelaar ben jij verantwoordelijk om het toezicht te houden op de in- en uitstroom van alle services-, levering- en projectorders welke behoren tot ons werkpakket. Je richt je met name op orders die te lang stil liggen, over de datum zijn of al meerdere malen herpland zijn. Daarbij ben jij de eerste schakel voor zowel onze onderaannemers als voor de klant KPN.  

Het is jouw verantwoordelijkheid om het proces in de juiste richting te sturen. Je spreekt onderaannemers aan op hun werkvoorraad en de doorlooptijd van de orders. Je vertaalt vragen en verzoeken van onderaannemers naar KPN en bewaakt de voortgang ervan. Dit doe je via verschillende communicatiemiddelen, zoals WhatsApp, telefoon en e-mail.
Daarnaast houd je je dagelijks bezig met het beheer van de toegangsverlening van onderaannemers. Dit omvat het afhandelen van nieuwe aanvragen, vervangingsverzoeken en het beheren van sleutels, passen en andere benodigdheden.

Een nauwe samenwerking met onze interne klantlijn is van essentieel belang, met name wat betreft de bereikbaarheid van onderaannemers en spoedverzoeken. Je werkt met zowel KPN- als Allinq-systemen.

Je beschikt over

Voor deze functie is het van belang dat jij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een probleemoplossend vermogen. Daarnaast vragen wij sterke organisatorische vaardigheden en het vermogen om prioriteiten te stellen. Overig:

  • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau.
  • Aantoonbare ervaring in een coördinerende rol.
  • Stressbestendig en in staat om onder druk te presteren.

Hybride werken is na enkele maanden mogelijk in deze functie. 

Wat bieden wij?

Een werkgever waar je op kunt bouwen! Onze medewerkers bepalen het succes van Allinq. Samen moeten we de klus klaren, onze manier van werken is daarom heel bepalend. We hebben een bijzondere cultuur waarin we je kansen bieden om te blijven groeien. Uitdaging om continue in beweging te blijven. Fijne collega’s die je graag verder helpen. En een werkklimaat waarin we je stimuleren om met verbeterideeën te komen!

Verder krijg je:

  • Een salaris tussen de €2.662,- en €3.104,-, gebaseerd op 38 uur, volgens de CAO Kleinmetaal en Techniek.
  • Een reiskostenvergoeding van €0,21 de kilometer.
  • Een telefoon en laptop van de zaak.
  • De mogelijkheid om hybride te werken, met een thuiswerkvergoeding van €2,15 per dag.
  • Gratis spinninglessen op ons kantoor in Harderwijk.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in