+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hardinxveld-Giessendam.

PHP Developer met Front-end Kennis voor Ambitieus Softwarebedrijf Hardinxveld-Giessendam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DEXTER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Max. € 4.000 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Sinds 2012 richt dit bedrijf zich op het ontwikkelen van software en websites met behulp van WordPress, en ze zijn gespecialiseerd in het creëren van standaardverbindingen die dure API's overbodig maken. Hun focus ligt op het bedienen van MKB-bedrijven, zowel nationaal als internationaal, en ze zijn vastbesloten om verder te groeien.
Met twee teams - een softwareteam en een WordPress-team - zijn ze momenteel op zoek naar een Medior/Senior Full Stack Developer die graag deel wil uitmaken van het softwareteam.

Maar eerst: Aanbod en Werkomstandigheden
Je kunt een salaris tot EUR 4.000,- per maand verwachten, afhankelijk van je ervaring. Daarnaast bieden ze een persoonlijk scholingsbudget, mogelijkheid tot thuiswerken 2 a 3 dagen per week, reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, een informele werksfeer in een groeiende organisatie, en een gratis lunch op kantoordagen.

Gevraagd

Verantwoordelijkheden en Kansen voor Groei
Als Medior/Senior PHP developer werk je aan SaaS-oplossingen en platformontwikkeling. Je bedenkt unieke functionaliteiten en integraties in samenwerking met je team. Naast het initiële bouwen, draag je ook zorg voor doorontwikkeling en onderhoud van de software. Dit bedrijf is overigens verbonden met de Dutch Laravel Foundation, wat impliceert dat je werkt volgens belangrijke softwareontwikkelingsstandaarden en de officiële Laravel Coding Style. Bovendien krijg je de kans je vaardigheden uit te breiden met een scholingsbudget voor conferenties of masterclasses.

Gewenste Kwalificaties
Het bedrijf zoekt een enthousiaste PHP developer met frontend kennis, die open staat voor leren, het stellen van vragen en het maken van fouten. Ervaring met HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL, Vue.js of React.js, PHP frameworks zoals Laravel, Symfony of Zen, MVC-model, OOP en vloeiend Nederlands is vereist. Ervaring met test-driven development, CI/CD, Docker, Scrum en GIT is een pluspunt.

Aanbod

Team en Werkomgeving
Het team is klein maar gedreven, bestaande uit zeven ontwikkelaars, een projectmanager en een business consultant. Samen zetten ze zich in om de beste websites aan klanten te leveren. Dit team hecht waarde aan samenwerking, overleg en idee-uitwisseling. Maar geloof niks van wat wij zeggen, kom het een keertje zelf beleven!

Heb je ook nu al zo'n zin in? Voel je vrij om contact met ons op te nemen, want zo kunnen wij een kennismaking regelen om al je vragen te beantwoorden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in