+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heemskerk.
Laad meer vacatures

Uitvoerder/Projectleider Piping Heemskerk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

123 Recruiters

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Hoe ziet die droombaan eruit?

In de functie van Uitvoerder / Projectleider Piping ben je verantwoordelijk voor het klantencontact, inmeten van leidingwerk, maken van calculaties, begeleiden van montageklussen incl. alle zaken er omheen. Daarbij behoort ook zeker het maken en controleren van hijsplannen, werkvergunningen  e.d. Je werkt hierbij nauw samen met collega projectleiders/ planning en afdeling fabricage. Je maakt zelf (ISO)schetsen en bestellijsten in ons ERP-systeem. De range van de leidingmaten zijn uiteenlopend van Ø10 tot Ø 400mm (of soms nog groter) in Staal en RVS. Je werkt in deze functie vanuit ons kantoor in Heemskerk maar je bent ook vaak op de locatie bij de klant.


Waar ga je werken?

De organisatie is een veelzijdig metaalbewerkingsbedrijf in Heemskerk. Gespecialiseerd in leidingwerk, constructiewerk, kwaliteitslaswerk, orbitaal lassen, engineering, ontwerpen en machine-onderhoud voor de industrie. Ons team bestaat uit een groep vakmensen met jarenlange ervaring in onderhoud aan industriële installaties en leidingwerk. Wij hebben projecten uitgevoerd bij onder andere Tata Steel, Cargill, Eriks, Van Driel en Waternet. Kernwaarden voor ons bedrijf zijn: ondernemend, flexibel, betrokken, nuchter, persoonlijk en bekwaam. We verwachten dat jij hier ook achter staat en dat jij ons team echt kan versterken!


Wat verwachten we van jou?

Iemand met een afgeronde metaal opleiding pijpfitter / constructiebankwerker MBO4 of vergelijkbaar werk- en denkniveau. Je hebt ruime kennis en ervaring van leidingwerk / normen  en de bijbehorende lasprocessen. Je bent een echte aanpakker! Je hebt leidinggevende capaciteiten en dient te beschikken over een VCA-vol certificaat. Aanvullende diploma’s / certificaten is een pré.

Jij bent betrouwbaar, representatief en beschikt over goede commerciële en communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel ingesteld, houdt niet van een 9 tot 5 instelling en wil graag werken. Bereidheid tot het volgen van opleidingen/cursussen die verband houden met het werk. Je hebt minimaal een rijbewijs B en eigen vervoer. Je woont bij voorkeur binnen een straal van 30 km van Heemskerk.


Hoe rijk ga je ervan worden?
  • Een goed, marktconform salaris volgens de kleinmetaal CAO
  • Telefoon van de zaak
  • Auto van de zaak
  • Werk in een flexibele organisatie, waarbij je een grote mate van zelfstandigheid hebt
123Recruiters – In 3 stappen naar je droombaan!

123Recruiters helpt jou op weg naar je nieuwe droombaan; wil je solliciteren druk dan op de sollicitatiebutton hieronder. Heb je aanvullende vragen dan mag je ons uiteraard altijd bellen.
We horen graag van je!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in