+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerde.

Controller Heerde

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Métier

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van finance binnen een jong en innovatief reisbedrijf, Villa for You. Als Controller werk je in een team van drie enthousiaste collega's en speel je een sleutelrol in de groeifase van het bedrijf. Je taken variëren van financiële administratie tot HR-ondersteuning. Geniet van de afwisseling in je werkweek, waarbij je ook de kans krijgt om bij te dragen aan procesoptimalisatie en automatisering. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Zoek jij een dynamische en veelzijdige financiële rol, waarbij je jouw skills inzet voor de groei van een jong en innovatief bedrijf? Denk jij slim mee over processen en automatisering? Spreekt werken binnen de reisbranche je aan?

Lees dan snel verder en ontdek hoe jij als Controller bij Villa for You een sleutelrol kunt spelen in hun spannende groeifase!

Jouw rol
Je hebt een brede rol binnen het finance team, dat naast jou uit drie enthousiaste collega’s bestaat. Jouw taken variëren van de dagelijkse financiële taken en ondersteuning van de financieel manager bij planning & control werkzaamheden tot HR gerelateerde taken. Dit maakt jouw week heel afwisselend.

Een andere collega neemt het debiteuren en crediteurenbeheer voor haar rekening. Indien nodig help jij hierin mee. Het facturatieproces richting huiseigenaren en huurders is verregaand geautomatiseerd. Het controleren en verwerken van de uitzonderingen ligt bij jou. Ook doe je periodieke belastingaangiften, zoals BTW.

Planning & control
Je ondersteunt de financieel manager bij planning & control werkzaamheden en in de loop van tijd ga je steeds meer zaken zelfstandig uitvoeren. Je bereidt financiële rapportages voor en maakt analyses over o.a. marges, omzet, boekingen en liquiditeit. Ook zijn er verschillende buitenlandse accounts en diverse entiteiten waarover je rapportages maakt. De resultaten bespreek je met de financieel manager en jullie sparren hier samen over.

HR-taken
De externe HR adviseur zet met de directie de lijnen uit mbt het personeelsbeleid en – handboek. Jij doet uren- en verlofregistratie, zet mutaties klaar voor de loonadministratie en doet contractbeheer. Ook beantwoord je vragen van medewerkers over de CAO en onkostenregelingen en houd je wijzigingen hierin bij. Indien nodig verwijs je ze door naar de HR adviseur of leidinggevende.

Optimalisatie en automatisering
Villa for You werkt met een maatwerk systeem dat volledig in huis wordt ontwikkeld door eigen developers. Dit geeft jou de kans mee te denken en te komen met ideeën op het gebied van rapportages, IT en tools. Jij speelt een belangrijke rol in het optimaal benutten van beschikbare informatie, koppeling tussen systemen en verdere automatisering van processen.

Standplaats: Heerde



Gevraagd

•    Een afgeronde bedrijfseconomische opleiding en HBO werk- en denkniveau;
•    Relevante werkervaring; deze functie is een logische vervolgstap in je carrière;
•    Kennis van een boekhoudkundig pakket, zoals Exact Online;
•    Je bent handig met Microsoft Office, en met name Excel;
•    Affiniteit met de toeristische sector is een pré maar niet vereist;
•    Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar. Werktijden zijn flexibel en hybride werken is zeker mogelijk.

Wie ben jij?
Je kunt goed samenwerken, maar bent ook zelfstandig. Je bent betrokken en resultaatgericht. Uiteraard ben je cijfermatig sterk onderlegd, werk je nauwkeurig en ben je gestructureerd. Door jouw goede analytische denkvermogen ben je in staat verbanden te leggen en gegevens te doorgronden. Je hebt een positief-kritische houding en denkt mee hoe zaken beter, slimmer of sneller kunnen. Hierin kom je proactief met ideeën.

Je bent een aanpakker met een dienstverlenende instelling die zich thuisvoelt in een informele organisatie met korte lijnen.



Bedrijfsomschrijving

Villa for You is een jong bedrijf dat is gespecialiseerd in de verhuur van vakantiehuizen in verschillende landen van Europa. Hierbij doen ze het duidelijk anders en gaan ze verder dan de huidige spelers op de markt, met als doel een lange termijn relatie op te bouwen met zowel de huiseigenaar als de gast.Wat bieden zij jou?
•    Een uitdagende functie binnen een jong en sterk groeiend bedrijf
•    Een passend salaris op basis van je kennis en ervaring
•    Leuke collega’s en een gezellige informele sfeer
•    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioen en laptop
•    V.a. 1 jaar dienstverband een 13e maand
•    Thuiswerkvergoeding en reiskostenvergoeding
•    Voordelig huren van een Villa for You!
•    Ieder kwartaal een leuk teamuitje!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in