+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerenveen.
Laad meer vacatures

Consulent werk & inkomen Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Bender Groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 28 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.317 - € 4.752 p/m
  • Auto v/d zaak, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Als consulent werk en inkomen bij Bender ga je aan de slag binnen de afdeling Participatie van de gemeente. Je bent op de hoogte van de Participatiewet en motiveert je caseload naar een passende baan of stage. Je stuurt aan waar nodig, bereid kandidaten voor op sollicitaties en spreekt hen aan op gedrag. Jij hebt een doel gesteld, jij wilt kandidaten duurzaam laten uitstromen naar een voor hun passende plek. Naast ervaren klantmanager op het gebied op werk, ben jij ook bekend met rechtmatigheid. Jij hebt ervaring met aanvragen bijzondere bijstand, terugvordering & verhaal, Tonk, Tozo, minimaregeling en beëindigen van bijstand. Ook stuur je aan op handhaving en het naleven van de gestelde afspraken en regels. In je werk pak jij wat coördinerende taken op, werk je nieuwe collega’s in en stuur je aan op kwaliteit. Jij wilt jouw kennis en ervaring continu verbeteren en delen met anderen.  

Gevraagd

Je kent de Participatiewet als geen ander, je bent leergierig, een echte senior en kent de functie van A tot Z. Verder vragen wij: 

  • Dat je in het bezit bent van een afgeronde juridisch hbo of wo opleiding; 
  • Een beschikbaarheid voor minimaal 28 uur per week; 
  • Minimaal 2 jaar gemeentelijke werkervaring als consulent werk en inkomen;

Voor ons team zijn wij op zoek naar een consulent werk en inkomen die proactief is ingesteld, flexibel is, zich gemakkelijk kan aanpassen en die zijn/haar kennis kan delen met anderen.  



Aanbod

Bij Bender zijn we overtuigd van de kracht van aandacht. Aandacht voor zorginstellingen, woningcorporaties, gemeenten en andere overheidsinstellingen. Voor de burger met schulden, de werkzoekende, het gezin met jeugdproblemen, de kwetsbare huurder, die zorgbehoevende cliënt en voor een gezonde en veilige leefomgeving. Maar bij Bender begint het met aandacht voor jou als senior allround klantmanager. Zo kun jij als senior allround klantmanager met uitdagende opdrachten, opleidingen en individuele coaching alle aandacht geven aan diegenen die dat hard nodig hebben. 

Bender is een werkgever en opleider in het sociaal domein, ruimtelijke domein, zorg en wonen. Bij Bender werken ruim 900 enthousiast professionals die elke dag het beste uit zichzelf willen halen.  

  • Een (vaste) baan bij Bender voor minimaal 28 uur per week; 
  • Reiskostenvergoeding of een leaseauto;
  • Een goed salaris tussen de €3317 en €4752; 
  • Gratis toegang tot de Bender Academie waarin jij volop trainingen, workshops en cursussen kan volgen.  


Bedrijfsomschrijving

Bender is een detacheerder en opleider binnen het sociaal domein, de zorg en het ruimtelijk domein. Aandacht staat centraal bij Bender. Aandacht voor de samenleving en diens burgers, maar ook aandacht voor jouw ontwikkeling en groei als professional. Dat vinden wij namelijk super belangrijk! Dit geven wij vorm door het bieden van uitdagende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers, professionele begeleiding van jouw regiomanager, volop opleidingsmogelijkheden en zo nu en dan een gezellig feestje. Bij Bender werken ruim 900 professionals in voornamelijk vaste dienst.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in