+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heiloo.
Laad meer vacatures

Algemeen horeca medewerker in Oostenrijk Heiloo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Gasthof in Oostenrijk

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior
  • Nederlands, Duits (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vakantiewerk
  • 1.600 p/m

Vacature in het kort

In ons hotel is elke dag anders. Je werkt samen in een klein team en doet van alles: van bedienen en koken tot schoonmaken en klusjes fixen. We beginnen 's ochtends met het ontbijt en eindigen 's avonds in de bar. In de winter hebben we een speciaal menu en in de zomer iets anders voor onze gasten en het terras. Ook verzorgen we in het laagseizoen eten voor busreizen. Als je houdt van afwisseling en samenwerken, is dit de perfecte plek voor jou! Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Je gaat samen met ons werken in een klein allround team. Dat betekend de bediening, de bar, de receptie, helpen in de keuken, maar je helpt ook mee in de housekeeping, het schoonhouden van de algemene ruimtes, etc. Van ’s ochtends beginnen met het ontbijt tot aan ’s avonds eindigen in de bar, in een hotel is er altijd wel wat te doen. En met elkaar run je het hotel. Hou jij van afwisseling en van aanpakken, dan zoeken wij jou!

Bij afwisseling kan je naast de hiervoor genoemde werkzaamheden ook verder nog denken aan leverancier uitladen, administratieve werkzaamheden, de (keuken) was bijhouden, kleine reparaties etc. We werken als een team en ook algemene werkzaamheden doen we samen als een team.

In de winter hebben we een HP menu voor onze gasten en in de zomer een klein a la carte kaart voor de gasten en voor ons terras. Ook hebben we in de laagseizoenen busreizen die HP boeken en deze serveren we het avondeten in buffetvorm.

Gevraagd

Affiniteit met de horeca en hotellerie is wel fijn. Net zoals het fijn is als je een woordje Duits spreekt en je jezelf met de taal kan redden. We hebben ook gasten uit andere landen dus een woordje Engels is ook fijn.
Een persoon die het werk ziet liggen en van aanpakken houdt past het best in ons team. Een hands-on mentaliteit.

Aanbod

Voor de uitstraling van het hotel is het voor gasten en jou belangrijk dat het laagdrempelig is en men zich er snel thuis zal voelen.
De voorkeur gaat uit naar iemand die kan starten op 1 juni (alles bespreekbaar) voor langere tijd wil blijven, maar staan ook zeker open voor een tijdelijke periode, bv half jaar.


Salaris

€ 1.600 p/m
Je krijgt gratis een eigen kamer in het hotel met een eigen badkamer. Natuurlijk is er gratis Wifi én elke dag kan je gratis eten en drinken, dus ook gewoon op je vrije dagen. Hiervoor werk je twee uurtjes per dag. Je krijgt een 36 uur contract met een leuk salaris rond de € 1.600,- per maand (in Oostenrijk is er weinig verschil tussen bruto-netto) plus daarbij een dertiende én veertiende maand. En de ziektekostenverzekering wordt ook nog voor je betaald! Verder zullen we je helpen met andere zaken ie eventueel geregeld moeten worden. Geen zorgen dus. We delen de fooi over de gewerkte dagen voor iedereen gelijk.

Bedrijfsomschrijving

Het hotel is een 3 sterren Gasthof met 54 bedden en ligt in een klein maar gezellig dorpje, Sankt Michael im Lungau, in Salzburg. Het dorp is bekend van "B&B vol Liefde" én wijzelf hebben ook meegedaan met "Ik Vertrek". Het dorp wordt in de zomer én de winter bezocht door gezinnen en stellen uit heel Europa.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in