+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heinenoord.
Laad meer vacatures

Combi Coördinator - Multidisciplinair (MD) Heinenoord

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stedin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

De wereld van de ondergrondse infra verandert snel. Het werk neemt toe, o.a. door de hoge woningbouwopgave, de energietransitie en versnelde vervanging van brosse gas- en waterleidingen. Deze toename van werk gecombineerd met een gebrek aan technisch personeel en hoge eisen uit de omgeving om overlast te beperken, dwingt ons anders en beter te gaan samenwerken in de gehele keten.

Dit heeft geleid tot een herziene samenwerking tussen netbeheerders Stedin en Evides onder de naam ‘Infrawerk Rijnmond’. Dit Multi Disciplinaire (MD) samenwerkingsverband heeft tot doel om alle werkzaamheden waarbij zowel elektra en-of gas met water wordt aangelegd, verplaatst of vervangen, in gezamenlijkheid wordt voorbereid en uitgevoerd. Nieuwbouw, vervangingen en reconstructies zijn ondergebracht in deze samenwerking met daarbij één gezamenlijke raamovereenkomst met aannemers.

Infrawerk Rijnmond is een onmisbare schakel voor Stedin en Evides in het realiseren van hun ondergrondse maakbaarheidsdoelstelling en bijbehorende klanttevredenheidsdoelstellingen. Het goed inrichten en continue verbeteren van de gezamenlijke werkprocessen en een intensieve samenwerking met de aannemers is hierbij van essentieel belang. En daar hebben we jou als combi-coördinator voor nodig!

Jouw grootste uitdaging als Combi-Coördinator

Als combi-coördinator ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de intakefase van gezamenlijke projecten van Stedin en Evides en onze aannemers. De intakefase start als een (bouw)project door een klant wordt aangemeld óf als blijkt dat, na beoordeling van de aanvraag bij door de netbeheerders, het project een Multidisciplinair Samenwerking project is (hoofdnet-uitbreidingen door beide netbeheerders). De combi-coördinator creëert de verbinding tussen de klanten de netbeheerders binnen projecten en vertaalt de wens van de klant naar het beleid van de netbeheerders, en ook andersom.

In de intakefase neem jij namens de netbeheerders de regie in handen. Jij bent verantwoordelijk voor het verkrijgen (van de klant) van de voor de netbeheerders benodigde planning, gegevens en documenten, waarmee de werkvoorbereidingsfase van het project gestart kan worden. Je maakt duidelijke en haalbare afspraken met zowel oog voor de omgevings- en klantbelangen als voor de netbeheerders. Zodra de afspraken met de omgeving helder zijn, initieer jij de werkvoorbereidingsfase bij de netbeheerders. In de projecten ben je aanspreekpunt van intake tot en met de overdracht van de werkmap naar de aannemer.

Wanneer er een escalatie is van een klant of aannemer, ben jij het eerste aanspreekpunt t/m de werkvoorbereidingsfase. Daarna is de ketenmanager het aanspreekpunt bij vragen of escalaties in de uitvoeringsfase. Om het met een voorbeeld duidelijk te maken: je bent de luchtverkeersleider. Je bestuurt niet het vliegtuig (de projecten), maar zorgt dat alle vliegtuigen veilig landen en opstijgen (projecten voorbereid, gepland en uitgevoerd worden). Gave uitdaging toch?

Je rapporteert aan de Ketenmanager en ontzorgt deze op jouw deel van de projectportefeuille. 



Gevraagd

Jouw sterke punten
Worden we blij van

Met jouw energie blink in je uit. Je houdt overzicht over veel verschillende projecten, werkt secuur en gestructureerd. Ook heb je goede sociale en communicatie vaardigheden. Je bent een verbinder die het behalen van resultaten als kerncompetentie heeft. Je voelt je verantwoordelijk om de werkprocessen van het verder te professionaliseren en de samenwerking tussen alle betrokken partijen te verbeteren. Hierbij maak je gebruik van de kennis van alle betrokken partijen, jouw eigen kennis, kunde en creativiteit. Je dient hiermee optimaal de samenwerking. Problemen? Jij denkt en handelt in oplossingen. Je signaleert waar verbeteringen nodig zijn en voert deze door.

Wat jou verder onze combi-coördinator maakt:

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van technische bedrijfskunde of energietechniek.

  • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring met projectmanagement en projectcoördinatie (IPMA of gelijkwaardig).

  • Je hebt specifieke ervaring met het leiden van projecten met een of meerdere stakeholders.

  • Ervaring in een soortgelijke functie in de ondergrondse infra is een pré.

Voldoe je (nog) niet aan alle functie eisen, maar denk je dat jij de juiste kandidaat bent? Dan zijn we benieuwd naar je en nodigen we je graag uit te solliciteren!

Goed om te weten: Bij Stedin hebben we genoeg te doen. Daarom is deze rol voor minimaal 32 uur beschikbaar. Nog meer uit je rol halen? 40 uur werken kan natuurlijk ook.



Aanbod

Een goed team
Daar hoor je bij

Het team Infrawerk Rijnmond waar jij deel van uitmaakt, heeft een brede blik, naar projectontwikkelaars, gemeenten, Stedin, Evides en aannemers. Het nastreven van klanttevredenheid staat hierbij voorop.

Het team bestaat uit de Manager Infrawerk, twee ketenmanagers en drie combi-coördinatoren.

De werklocaties zijn afwisselend bij de kantoor locaties Heinenoord (Stedin), Delft (Stedin) en Kralingen (Evides). We werken conform richtlijnen van Stedin en Evides waarbij voor 50% vanuit huis werken mogelijk is, steeds in goed overleg.


Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Zin in deze baan waar je voorop loopt in de energietransitie? Genoeg te doen bij Stedin! Doe je mee? Dat doe je met de knop 'solliciteren', je CV en motivatiebrief. We kijken ernaar uit je te ontmoeten! Vooraf inhoudelijke vragen? Neem voor meer info contact op met Teamleider/functiecoach Peter van de Have (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.  | 06-42 23 49 54) of Ketenmanager Quint Duermeijer (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. | 06-25 64 13 02)

Wie je ook bent, wat je ook doet, bij ons ben je welkom. Want als je jezelf bent, werkt het net wat beter.

Dankzij een (pre) employment screening en een assessment kunnen wij jou (en jij jezelf) nog beter leren kennen. Daarom maken deze onderdeel uit van de selectieprocedure.

Het vinden van een wederzijdse match, daar krijgen we nieuwe energie van! Daarom zijn onze vacatures geen oproep voor acquisitie, we werven onze nieuwe collega’s graag zelf.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in