+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.
Laad meer vacatures

Lay-out Engineer Machinebouw Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.000 - € 4.200 p/m

Vacatureomschrijving

Wil jij werken in een organisatie waar doorgroeimogelijkheden oneindig zijn? Waar jij je analytische en creatieve geest aan het werk kan laten zetten? Waar jij kan werken in multidisciplinaire teams en van toegevoegde waarde kan zijn met jouw 3D Lay-out ontwerpen? Jij bent dé 3D Lay-out Engineer die we zoeken.


Wat ga je doen?

Als 3D Lay-out Engineer ben je verantwoordelijk voor het maken van de 3D line Lay-out tekeningen voor de productielijnen die de organisatie verkoopt. In deze functie denk je op een creatieve manier mee over het lijn ontwerp en houd je daarin rekening met vele aspecten zoals applicatie, beperkingen van de fabrieksruimte, machineveiligheid (CE) en commerciële belangen. Deze tekeningen worden zowel in de Sales-fase als voor de orderverwerking gemaakt waarbij in elke fase het concept concreter wordt en je informatie toevoegt als aansluitgegevens, een cleaning lay-out, lijn risico beoordeling en footprint lay-out ten behoeve van de installatie van de lijn. Je controleert of het opgeleverde werk van de engineers klopt met het lijnontwerp.

De 3D line Lay-outs worden opgebouwd uit configureerbare parametrische lay-out modellen, gecombineerd met eventueel files van bestaande machines of Partner Products (inkoop machines) die je integreert in de lijn. Je kan hier soms uitgaan van de door organisatie gestandaardiseerde lijnconcepten maar er is vaak sprake van maatwerk waarbij je de interface tussen de machines in grote lijnen bepaalt die later uitgedetailleerd wordt door collega Engineers. Je komt te werken binnen een groot engineering team en werkt voornamelijk samen met collega Engineers, de Sales organisatie, Order en Project Management en leveranciers van Partner Products maar hebt ook regelmatig contact met andere afdelingen.


Jouw werkzaamheden
  • 3D line Lay-out tekeningen maken voor productielijnen;
  • Creatief meedenken over het lijnontwerp, rekening houdend met applicatie, beperkingen van de fabrieksruimte, machineveiligheid en commerciële belangen;
  • Controleren van het opgeleverde werk van de engineers met het lijnontwerp;
  • Meehelpen met het standaardiseren van productielijnen;
  • Nauw contact houden met interne en externe stakeholders.


Gevraagd

  • HBO diploma Werktuigbouwkunde, Mechatronica of vergelijkbaar;
  • Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • CAD- en PLM-ervaring, Solidworks is een pre;
  • Analytisch en technisch creatief vermogen;
  • Je bent een teamspeler en hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Flexibele en hulpvaardige instelling;
  • Goede kennis van Nederlands en Engels in woord en geschrift.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Dit is een van \'s werelds grootste leveranciers van systemen voor verwerking in food en pharma. Ze werken met een grote focus op het continu verbeteren van duurzaamheid en efficiëntie van productieprocessen van klanten. De fabrieken, processen en componenten helpen om serieuze CO2 vermindering voor elkaar te krijgen, net als gebruik van plastic en voedselverspilling wereldwijd. Je komt terecht in een groot Engineering-team bij deze internationale machinebouwer, waar je in een lokale setting en fijne sfeer een volgende stap in je carrière kan maken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in