+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.

Beheertechnicus Installatietechniek Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Growing People

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.100 - € 4.200 p/m
  • Auto v/d zaak
 

Locatie

Helmond
 

Vacature in het kort

In deze functie werk je als Beheertechnicus bij één klant op één plek. Je zorgt voor het onderhoud en maakt de installaties duurzamer. Je werkt veel samen met de mensen daar. Het bedrijf waar je gaat werken, geeft je veel kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen. Ze bieden opleidingen aan zodat je nog beter wordt in je werk. Ook krijg je een auto van de zaak. Dit is een mooie kans als je van techniek houdt en graag wilt groeien in je vak. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij als Servicetechnicus toe aan werken op één vaste locatie, een uitdagende klant uit de industrie? Vind jij het interessant jezelf te verdiepen in duurzaamheidsvraagstukken die gebouwgebonden installaties efficiënter maken? Dan moet je deze vacature van Beheertechnicus écht even lezen!


Wat doe je?

Als Beheertechnicus ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden van de gebouwgebonden installaties in twintig à dertig panden van één vaste industriële klant in de omgeving van Eindhoven. Deze plek ga jij je eigen maken. Je doet niet alleen periodieke service- en onderhoudswerkzaamheden en lost niet alleen storingen aan w-installaties op. Je denkt ook na over hoe je de installaties (, zoals hvac-, stooktechnische en koeltechnische) in de panden in de toekomst duurzamer en efficiënter kunt laten werken. De opgeloste storingen en de door jou uitgevoerde klussen rapporteer je. 


Waar werk je?

Je gaat aan de slag bij een industriële klant van een installatietechnisch bedrijf, die in heel Nederland verschillende vestigingen heeft. Deze organisatie heeft diverse vakdisciplines in huis en besteedt dan ook weinig uit aan andere bedrijven. Het bedrijf ondersteunt jou tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden en biedt dan ook diverse opleidingsmogelijkheden. Op de werkvloer heb je het meeste contact met de medewerkers van de huiselijke en de technische dienst van de industriële klant. Met hen bespreek je de dagplanning, bijvoorbeeld. Door dit vele contact ben je eigenlijk ook onderdeel van deze organisatie.  


Wie zijn wij?

Wij zijn Growing People, specialist in de techniek. Wij geven je vrijblijvend inzicht in je kansen in de technische sector. Onze accountmanagers en recruiters kennen deze markt op hun duimpje, hebben nauw contact met onze opdrachtgevers en kunnen jou daarom precies vertellen wat bedrijven jou kunnen bieden. Wij weten wat een bedrijf uniek maakt.

Bij Growing People doen we er alles aan om de juiste baan voor je te vinden. Wij zijn geen uitzendbureau. Wanneer je bij ons in dienst komt krijg je een jaar- of vast contract met dezelfde arbeidsvoorwaarden als die van je collega’s op de werkvloer. Overigens doen wij de onderhandelingen over je arbeidsvoorwaarden, zoals je salaris. We blijven graag betrokken bij je ontwikkeling tijdens je dienstverband en daarna. Regelmatig belt, appt of mailt één van je ‘externe collega’s’ om te vragen hoe het met je is. Tijdens deze contactmomenten zoeken we altijd naar mogelijkheden om de relatie tussen jou en de opdrachtgever nóg sterker te maken. En blijkt het bedrijf toch geen match te zijn? Dan zoeken wij naar iets anders voor je!


Wie ben jij?
  • Jij bent een Servicetechnicus die ervaring heeft met het uitvoeren van service- en onderhoudswerkzaamheden en het oplossen van storingen aan werktuigbouwkundige installaties (, zoals hvac, stooktechniek, koeltechniek, gas en water). Je hoeft niet per se een specialist te zijn in een bepaalde discipline;
  • Jij woont in de omgeving van Oost-Brabant. De industriële klant is daar namelijk gevestigd;
  • Jij gaat altijd klantgericht te werk en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dit is belangrijk omdat je dag in, dag uit bezig bent met het ontzorgen van jouw klant; 
  • Je kent de Nederlandse taal in woord en geschrift. Dit is belangrijk omdat je je werkzaamheden rapporteert en omdat je onderaannemers begeleidt en aanstuurt. 
Wat krijg jij?
  • Een salaris tussen de 3.100.- en 4.200.- euro bruto per maand;
  • Een auto van de zaak;
  • Een dynamische functie waarbij je te maken krijgt met werkvoorbereiding, beheer van installaties en met het zelf sleutelen aan installaties in een industriële omgeving;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in de installatietechniek. Dit bedrijf biedt diverse opleidingsmogelijkheden, zodat jij je werkzaamheden niet alleen goed, maar nòg beter kunt uitvoeren. Denk aan een opleiding Meet- en Regeltechniek of een cursus Koeltechniek. 

Heb je ervaring in de techniek, maar sluit deze vacature niet helemaal aan? Neem dan ook contact met ons op. Samen met jou kijken we naar de route die je kunt bewandelen, zodat je aan de slag kunt in een functie die écht bij je past.



Bedrijfsomschrijving

Wij zijn specialisten in de techniek en geven je vrijblijvend inzicht in je carrièremogelijkheden in de technische sector. Onze accountmanagers en recruiters kennen de markt op hun duimpje en kunnen jou daarom precies vertellen wat bedrijven jou kunnen bieden. Wij weten wat een bedrijf echt uniek maakt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in