+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hendrik-Ido-Ambacht.

Adviseur Financial Lease (32-40 uur) te Hendrik Ido Ambacht Hendrik-Ido-Ambacht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Financieel Fit

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Heb jij interesse in auto's? Wil jij in gesprek met onze klanten over verschillende leasemogelijkheden? Dan zoeken wij jou:
Een ambitieuze adviseur Financial Lease! Ons kantoor Financieel Fit Finsurance in Hendrik Ido Ambacht zoekt talent.


Wie zijn wij?
Financieel Fit Finsurance is de meest innovatieve financiële dienstverlener in de branche. Wist je dat wij daardoor al 7 jaar op rij zijn uitgeroepen als beste hypotheekketen in Nederland? En je hebt onze reclame op tv, radio en op billboards vast wel eens gezien of gehoord. Wij adviseren en bemiddelen op unieke wijze in particuliere- en zakelijke schadeverzekeringen, financial lease, hypotheken en leningen. Door onze gezonde groei in deze regio zijn wij op zoek naar jou!
Jouw rol:
Als adviseur Financial Lease adviseer en bemiddel je in financial lease, operational lease, particuliere persoonlijke leningen en bijbehorende particuliere en zakelijke autoverzekeringen. Je bent de vertrouwenspersoon voor onze klant en onze samenwerkende autodealers! In gesprek zijn met de klant en autodealer en het volledig ontzorgen is voor jou de normaalste zaak van de wereld. Zelfstandig slimme combinaties maken (cross selling) vind je geweldig. Daarnaast vind je nog tijd om nieuwe autodealers aan te sluiten op ons slimme concept van Autokrediet.

Wie ben jij?
Je bent een toegevoegde waarde op ons bestaand team van adviseurs. Samen vormen we namelijk het beste advies! WTF Basis en WFT Consumptief Krediet (WFT Schade) zijn bij voorkeur al in je bezit. De kracht van de mens zit in motivatie, dus mocht je niet in het bezit zijn van bovenstaande opleidingen, maar ben je wel gemotiveerd om deze taak op je te nemen, dan regelen en betalen wij de benodigde (interne) opleidingen!

Wij bieden:
Werken in een gemotiveerd en hecht team. Elke collega is belangrijk en plezier in de functie staat voorop! Salarisindicatie o.b.v. 40 upw afhankelijk van ervaring, opleiding en kennis €2850,- tot €4350,-. Collectief pensioen bij vast dienstverband. Bij zelfstandig functioneren is thuiswerken in overleg mogelijk. Auto van de zaak bij buitendienstactiviteiten. Er zijn volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in een uitdagende en dynamische werkomgeving.



Gevraagd

Locatie
Hendrik Ido Ambacht

Interesse?
Solliciteer direct via Susanne Peters
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in