+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hengelo (OV).

Operationeel Inkoper Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Voort

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Als operationeel inkoper ben je de belangrijke schakel tussen ons team en de leveranciers. Je zorgt dat alles rondom inkoop goed verloopt, vooral voor seriematige machinebouw. Je werkt samen met verschillende afdelingen en helpt met het verbeteren van inkoopprocessen. We bieden niet alleen een leuke baan, maar ook kansen om te groeien met trainingen en programma s. Plus, er zijn extra voordelen zoals een aandraagbonus. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

In de rol van operationeel inkoper ben je het 1e aanspreekpunt voor de leveranciers als het gaat om de bestelling, opvolging en afhandeling van inkooporders bij onze leveranciers. Samen met je collega’s in het supply chain team zorgen jullie ervoor dat de goederenstroom op rolletjes loopt. Als operationeel inkoper vervul je een belangrijke functie bij de realisatie van de beschikbaarheid van de materialen en diensten voor de aan jou toegewezen productportfolio, te weten seriematige machine bouw. Je primaire focus en aandacht ligt bij de opvolging van de externe materiaalstroom van onze leveranciers. Je hoofdtaak is het dagelijks verwerken van bestel adviezen, opvolging en bewaking van de inkooporders binnen de gemaakte afspraken.   Je bent daarmee de schakel tussen intern en onze leveranciers. Je anticipeert op situaties die zich voordoen en schakelt snel en makkelijk met de leveranciers om zo de maximale bijdrage te leveren aan de realisatie van onze leveringen naar onze klanten.   Naast je dagelijkse focus op de voortgang van het inkoopproces is er zeker ruimte voor verbeterprojecten. Er liggen veel uitdagingen om de operationele inkoop neer te zetten binnen de seriematige machinebouw. Waar iedere nieuwe machine net weer een andere configuratie betreft. Je vindt het leuk om hier je bijdrage aan te leveren.   Je werkt nauw samen met tactisch inkoop, warehouse, quality inspection en productieplanning. Vanuit je kennis en expertise help je de organisatie en collega’s naar een hoger plan. 


Wat wij bieden?

Een baan hebben waar je blij van wordt en die écht bij je past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. Daar helpen wij je graag bij. Wanneer je via Voort in dienst komt, heb je niet alleen een leuke baan en goede begeleiding: ook heb je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Op persoonlijk of technisch vlak met onze Voort Academy of via één van onze talentprogramma’s. Samen groeien we verder! 

Je krijgt van ons: 

  • Een mooie baan bij onze opdrachtgever;
  • Een salaris dat aansluit bij je werkervaring en de branche;
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken;
  • De mogelijkheid tot deelname aan één van onze talentprogramma’s;
  • Een opleidingsbudget van €1500,- per jaar zodat je blijft groeien;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus;
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 40-urige werkweek (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever).
Ben jij het?

·        MBO+ / HBO werk en denkniveau; ·        1-3 jaar ervaring in soortgelijke functie; ·        Affiniteit met technische inkoop in bij voorkeur een high tech omgeving, seriematige machine bouw. ·        Klant (commercieel) en service (ook intern) gerichte instelling met een gezonde dosis ondernemerschap; ·        Can do mentaliteit; ·        Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; ·        Je bent communicatief goed onderlegd en kunt daarmee de interface met onze leveranciers goed onderhouden en bent zichtbaar op de werkvloer.  


Waar jij werkt

De opdrachtgever is een specialist in de assemblage van complexe mechatronische producten en systemen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in