+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hengelo (OV).

ZZP Psycholoog – Gerenommeerd Expertisecentrum Arbeid en Gezondheid Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Lekz

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Lekz

Gevraagd

  • 20 - 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Je behoudt je vrijheid en krijgt een constante stroom aan opdrachten aangeboden, terwijl je profiteert van ondersteuning op het gebied van IT-zaken en facturatie. Je werkt op hybride basis in de regio Hengelo, met de flexibiliteit om online, bij de klant of op zelfgekozen locaties te werken. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij als ZZP Psycholoog affiniteit met arbeidsgerelateerde klachten? Wil jij je vrijheid behouden maar is acquisitie niet jouw ding en wil je graag onderdeel uitmaken van een collectief? Dan is dit de rol voor jou!
  • 20 – 40 uur;
  • Regio Hengelo (Ov) / hybride werken.
Wat ga je doen?
Als ZZP-psycholoog verbind jij je aan een collectief van 60 psychologen die landelijk het bedrijfsleven ondersteunen met arbeidsgerelateerde psychologische zorg. Op dit moment is er ruimte voor een nieuwe Psycholoog (op zzp-basis) in Oost-Nederland. Je bent bereid om je voor minimaal 20 uur per week te committeren aan dit samenwerkingsverband. Het collectief wordt door klanten zeer gewaardeerd om haar werkwijze en expertise en is nog altijd groeiende. Ment biedt diverse typen interventies, gericht op herstel en preventie. De vorm varieert, denk hierbij aan individuele maatwerktrajecten, trainingen en workshops. De thematiek in de begeleiding is divers, maar het thema werk/arbeid is altijd een onderdeel van het gesprek. Ook is er de mogelijkheid om multidisciplinair te werken in trajecten waarbij ook fysiotherapeuten en life counselors betrokken zijn. De organisatie werkt landelijk, maar je wordt specifiek ingezet op opdrachten in de regio Hengelo. Je kan online werken, bij de klant op locatie of zelf een locatie kiezen. In gezamenlijk overleg is het altijd bespreekbaar om ook opdrachten elders in Nederland op te pakken.

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever is een expertisecentrum op het gebied van arbeidsgerelateerde psychologische zorg. De organisatie heeft een landelijke dekking en kantoren verspreid over het land. Deze organisatie heeft een zeer goede reputatie en naamsbekendheid in de markt.  De organisatie werkt met psychologen die zich als franchisenemer aan het concept hebben verbonden. De organisatie biedt ondersteuning op het gebied van gezondheidsmanagement, vitaliteit en het terugdringen van psychisch verzuim. Deze organisatie maakt een gezonde groei door maar kenmerkt zich nog altijd door korte lijnen, een betrokken directeur en een team van betrokken medewerkers. De organisatie maakt onderdeel uit van een netwerk van organisaties op het gebied van arbeid en gezondheid.

Wat mag je verwachten?
Je hebt er bewust voor gekozen om als zelfstandig psycholoog aan de slag te gaan. Waarom zou jij er voor kiezen om je bij dit collectief aan te sluiten? Om te beginnen zorgt men er voor dat je doorlopend aanbod hebt van nieuwe opdrachten. Je blijft baas over je eigen agenda en het staat je vrij om eigen opdrachten te accepteren of elders deels in loondienst te zijn. Wat jij voor deelname terugkrijgt is verder de kracht van het collectief. Je bent onderdeel van een geheel waarbij er doorlopend wordt geïnvesteerd in kennisdeling, trainingen en sociale activiteiten. Eventueel kan je ook extra taken oppakken op het vlak van organisatie, vak-inhoud of accountmanagement.

Arbeidsvoorwaarden vacature ZZP Psycholoog – Gerenommeerd Expertisecentrum Arbeid en Gezondheid:
  • een zzp-fee op basis van de werkelijk gewerkte uren;
  • mogelijkheid om hiernaast eigen opdrachten op te pakken, of elders in loondienst te werken;
  • ondersteuning op het gebied van IT-zaken en facturatie;
  • onderdeel zijn van een hecht collectief met veel training, support, samenkomsten en intervisie.
Functie eisen vacature ZZP Psycholoog:
Voor deze rol zijn wij op zoek naar een enthousiaste psycholoog die ondernemend is EN graag onderdeel wil zijn van een collectief. Je bent kwaliteitsgericht, hebt overtuigingskracht, bent creatief en kan goed samenwerken. Verder voldoe jij aan de volgende voorwaarden:
  • je hebt een afgeronde Master-opleiding Psycholoog (A&G, A&O of GZ);
  • jij hebt ervaring en expertise in 1-op-1 begeleiding, bij voorkeur in een arbeidsgerelateerde context;
  • je wil graag een bijdrage leveren aan de mentale gezondheid van werkend Nederland;
  • je wil graag werken vanuit de Adleriaanse visie: In deze optiek zijn mensen in essentie, doelgerichte, sociale wezens;
  • jij bent met behoud van je vrijheid gemiddeld 20 uur per week (of meer) beschikbaar.
Waarom via Lekz?
Lekz kenmerkt zich door begeleiding gedurende het hele voortraject. Maar óók na je aanstelling. Samen kijken we naar mogelijkheden voor jouw toekomst! Lekz staat voor een persoonlijke aanpak. Elkaar ontmoeten en goed naar je luisteren. Er zijn vacatures en werkgevers genoeg. De kunst is om samen met jou, te bepalen wat het beste bij je past. Die persoonlijke interesse, maakt Lekz tot wat het is. Een betrokken en oprecht geïnteresseerd bemiddelingsbureau voor de zorgsector. Goed kiezen gaat over plezier in je werk, nu én de komende jaren! Dat is waar we goed in zijn! Lekz werkt landelijk en is gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers binnen de gezondheidszorg, van Verpleegkundige tot Locatiemanager, van Arts tot Behandelaar. Wij bemiddelen zowel voor vaste functies als tijdelijke opdrachten. Met kennis van zaken en vakmanschap weten we de vraag van een organisatie en het aanbod van kandidaten uitstekend bij elkaar te brengen.

Solliciteren vacature ZZP Psycholoog – Gerenommeerd Expertisecentrum Arbeid en Gezondheid:
Wat moet je doen en kun je verwachten om voor deze functie in aanmerking te komen?
  • Stap 1: solliciteer zo snel mogelijk.
    • Voor vragen, informatie of het sturen van je sollicitatie ->via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. | 06-23425294.
    • Of om mobiel via Whatsapp te solliciteren (dit telefoonnummer is niet voor vragen of bellen)
  • Stap 2: Wij nemen jouw sollicitatie binnen twee werkdagen in behandeling.
We gaan graag met je in gesprek! Dit kan ook via beeldbellen op een moment dat het jou uitkomt. Uiterlijk 7 juni 2024 sluit de procedure, maar bij voldoende geschikte kandidaten kan de vacature eerder gesloten worden. Voor meer vacatures in deze regio, klik hier! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in